ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλευρό των εργαζομένων που κατέρχονται σε 24ωρη απεργία στα λιμάνια η ΠΟΑΣ

Στο πλευρό των εργαζομένων που κατέρχονται σε 24ωρη απεργία στα λιμάνια η ΠΟΑΣ

Στο πλευρό των συντεχνιών και των εργαζομένων στα λιμάνια που κατέρχονται σε 24ωρη απεργία στις 30 Απριλίου, τάσσεται η ΠΟΑΣ, τονίζοντας την έντονη αντίθεση της στις αποκρατικοποιήσεις των κερδοφόρων ημικρατικών οργανισμών.

Σε ανακοίνωση της η ΠΟΑΣ αναφέρει ότι συμφωνεί απόλυτα με τις θέσεις των συντεχνιών και των εργαζομένων για παγοποίηση των διαδικασιών εν μέσω οικονομικής κρίσης, σημειώνοντας πως “το ξεπούλημα δεν είναι λύση ιδιαίτερα αυτή τη περίοδο όπου η Κύπρος μπαίνει στις αγορές και οι οίκοι αξιολόγησης εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστεί η άντληση ολόκληρου του ποσού που έχει εγκριθεί για ανόρθωση της οικονομίας” και θέτοντας το ερώτημα αν “υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες και συμφέροντα που θα πρέπει να εξυπηρετηθούν”.

Οι ημικρατικοί οργανισμοί χρειάζονται εκσυγχρονισμό, εξυγίανση και αναδιάρθρωση της δομής τους ώστε να καταστούν πιο παραγωγικοί και επικερδείς αναφέρει η ΠΟΑΣ και καλεί την Κυβέρνηση και τα κόμματα να μη σπεύσουν σε αποφάσεις που στο τέλος θα αποδειχθούν καταστροφικές για τον τόπο και την οικονομία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top