Tι σας ΚΡΑΤΑΕΙ κύριε Καραβίδα…

Tι σας ΚΡΑΤΑΕΙ κύριε Καραβίδα…

Χρίζουν ανάλυσης οι τοποθετήσεις – αντιδράσεις του Κώστα Χριστοδούλου – Καραβίδα, σε σχέση με το πόρισμα της Επιτροπής Παπαχαραλάμπους. 

Μεταξύ άλλων, ανάφερε πως λυπάται για την κατάντια του κυπριακού ποδοσφαίρου και ζήτησε… “από τον Θεό να μας προσέχει“.

Δυο ερωτησούλες μόνο θα θέσουμε στον κύριο Καραβίδα:

-Από τη στιγμή που πλέον δεν είστε πλέον μάνατζερ και το μοναδικό σας “αξίωμα” είναι η προεδρία της Δόξας, γιατί δεν τα παρατάτε; 

-Τι είναι αυτό που σας κρατάει στον χώρο του ποδοσφαίρου; 

Π.Χ. 

The post Tι σας ΚΡΑΤΑΕΙ κύριε Καραβίδα… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE