ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αταλάντα : Επιστρέφει ο Ίλισιτς!

Αταλάντα : Επιστρέφει ο Ίλισιτς!

Ευχάριστα νέα για την Αταλάντα, με τον Γιόσιπ Ίλισιτς να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά την ψυχολογική περιπέτεια του…

Έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή και να αφήσει πίσω του τις χειρότερες ημέρες είναι ο Γιόσιπ Ίλισιτς! Ο Σλοβένος επιθετικός φέρεται να είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, με τον προπονητή της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι να κάνει γνωστά τα ευχάριστα νέα.

Δεν πάει πολύ καιρός που μαθεύτηκε πως ο 32χρονος επιθετικός έπασχε από κατάθλιψη και έδινε μια από τις πιο δύσκολες μάχες της ζωής του… Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο ποδοσφαιριστής της «Ντέα» σκέφτηκε ακόμη και την απόσυρση από την ενεργό δράση.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε ο Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, ο Ίλισιτς είναι πλέον 100% έτοιμος να κάνει την επανεμφάνιση του, η οποία ενδέχεται να γίνει ακόμη και αυτή την εβδομάδα κόντρα στη Νάπολι. «Ο Ίλιτσιτς έρχεται μαζί μας στη Νάπολι, θα δούμε αν θα ξεκινήσει βασικός ή θα έρθει από τον πάγκο. Σίγουρα, αποτελεί πλέον παίκτη της ομάδας ξανά. Δεν είχε τραυματισμό για να χρειάζεται κάποιο διάστημα ώστε να επανέλθει, ούτε ξέχασε να παίζει ποδόσφαιρο».

Πηγή: To10.gr

The post Αταλάντα : Επιστρέφει ο Ίλισιτς! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top