Απόδραση κορυφής με «σπρώξιμο» για τη Σοσιεδάδ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Απόδραση κορυφής με «σπρώξιμο» για τη Σοσιεδάδ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΕΑΛ ΜΠΕΤΙΣ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: 0-3

Γήπεδο: Μπενίτο Βιγιαμαρίν

Μεγάλο διπλό για τη Σοσιεδάδ που πέρασε με 3-0 από την έδρα της Μπέτις και βρέθηκε στην κορυφή. Παράπονα για πέναλτι που δεν της δόθηκε από την Μπέτις.

Στο 8ο λεπτό το σουτ Τέγιο πέρασε λίγο έξω και στο 22’ ακυρώθηκε γκολ του Ογιαρθάμπαλ ενώ στο 38’ ο Ζοσέ έκανε όμορφο σουτ που πέρασε ελάχιστα έξω. Και στο 43’ μετά από σέντρα του Ογιαρθάμπαλ από αριστερά, ο Πόρτου πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι κι έκανε το 0-1.

Στο 47ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Σανάμπρια για χιλιοστά, ενώ στο 64’ ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που έκανε ο Λε Νορμάν στον Σανάμπρια.

Στο 72’ ο Ισάκ πάτησε περιοχή και μετά από τράβηγμα του Μπάρτρα ο ρέφερι έδωσε πέναλτι και ο Ογιαρθάμπαλ έκανε το 0-2 από τη βούλα.

Στο 84ο λεπτό ο Ισάκ πάτησε ξανά περιοχή από αριστερά κι έκανε το σουτ αλλά ο Μπράβο και το δοκάρι έσωσαν την Μπέτις και στο 89’ ο Γιανουζάι με δυνατό σουτ από αριστερά διαμόρφωσε το 0-3.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Σίντνεϊ, Μπάρτρα, Άλεξ Μορένο (74’ Mιράνδα), Κανάλες (58’ Καβάλιο), Χοακίν (58’ Λορέν Μορόν), Ροντρίγκες, Φεκίρ, Τέγιο (74’ Λάινεθ), Ιγκλέσιας (46’ Σανάμπρια), Ρουϊμπάλ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ:  Ρεμίρο, Μονρεάλ, Γοροσαμπέλ, Ελουστόνδο, Λε Νορμάν, Νταβίντ Σίλβα (84’ Ρομπέρτο Λόπεθ), Μερίνο, Γκεβάρα (65’ Θουμπιμένδι), Ζοσέ, Πόρτου, Ογιαρθάμπαλ (84’ Γιανουζάι)

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Απόδραση κορυφής με «σπρώξιμο» για τη Σοσιεδάδ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE