Στην Κύπρο ο βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ: Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και ΥΠΑΜ - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Στην Κύπρο ο βοηθός ΥΠΕΞ των ΗΠΑ: Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και ΥΠΑΜ - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Οι νέες τουρκικές προκλήσεις και οι έκνομες ενέργειες της Άγκυρας στο Βαρώσι θα τεθούν στο επίκεντρο της συνάντησης που θα έχει το πρωί της Δευτέρας (19/10) ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον βοηθό ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, Κλαρκ Κούπερ.

Οι επαφές αποτελούν συνέχεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε την Παρασκευή (16/10), ο κ. Χριστοδουλίδης με τον Αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί ενώ στην ατζέντα βρίσκεται και το Κυπριακό, αλλά και η συνεργασία Κύπρου – ΗΠΑ στον τομέα της ασφάλειας.

Πέραν τούτου, ο κ. κούπερ θα έχει συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας, Χαράλαμπο Πετρίδη και ακολούθως θα επισκεφθούν το Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE