Βουλευτής Λευκωσίας του Κινήματος Αλληλεγγύη ανακηρύχθηκε η Ρούλα Γεωργιάδου

Βουλευτής Λευκωσίας του Κινήματος Αλληλεγγύη ανακηρύχθηκε η Ρούλα Γεωργιάδου

Τη διαβεβαίωση ότι θα εκπροσωπήσει άξια όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016, έδωσε η Βουλευτής του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ρούλα Γεωργιάδου, μετά τη ανακήρυξή της ως Βουλευτή Λευκωσίας από τον Έφορο Εκλογικής Περιφέρειας Λευκωσίας, Ανδρέα Χατζηπάκκο, μετά την παραίτηση Δημήτρη Συλλούρη.

Ανακοίνωση από το Κίνημα Αλληλεγγύη αναφέρει ότι μετά την ανακήρυξή της η κ. Γεωργιάδου δήλωσε ότι «θα εκπροσωπήσω άξια τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν τόσο εμένα όσο και το Κίνημα Αλληλεγγύη, με όλες μου τις δυνάμεις και με βάση τις αρχές και τις αξίες της αλληλεγγύης, αλλά και της Προέδρου του Κινήματος, Δρα Ελένη Θεοχάρους, την οποία θαύμαζα από πάντα και ακόμη θαυμάζω σαν πολιτικό και σαν επιστήμονα».

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE