ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος

Τον γνώριμο μας από το πέρασμα του από τον πάγκο Ολυμπιακού (2011) και Εθνικού Άχνας (2012) Ελλαδίτη προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, φαίνεται ότι θα δώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας η Παναχαϊκή.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Ελλαδικής ιστοσελίδας www.sportime.gr αναφέρει τα εξής:

Άμεσες αποφάσεις θα πάρει ο Γιώργος Μπάρλος, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου.

Οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή είναι καταιγιστικές με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε πως την Τρίτη (20/10) θα ταξιδέψει στην Πάτρα ο Νίκος Παπαδόπουλος για να συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει την ομάδα.

Ο 49χρονος κόουτς απάντησε θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ και θα μεταβεί στην πόλη, προκειμένου να συζητηθούν λεπτομέρειες με τις πιθανότητες να υπάρξει συμφωνία να είναι αρκετές.

Δεν υπάρχει βέβαια, κάτι οριστικό, αλλά αυτή τη στιγμή ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει το προβάδισμα για να αναλάβει την Παναχαϊκή.

Ο πολύπειρος κόουτς είχε βρεθεί ξανά στην Πατρινή ομάδα από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2004 για τον νότιο όμιλο της Football League. Και σε 19 συνολικά ματς, μέτρησε 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 7 ήττες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός” στην Οβρυά προπονήθηκαν το πρωί της Δευτέρας (19/10) οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής. Οι “κοκκινόμαυροι” υπό τις οδηγίες του Χρήστου Παρασκευόπουλου ξεκίνησαν με προθέρμανση και ασκήσεις για πρόληψη τραυματισμών. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το ένα έκανε αποκατάσταση, ενώ τα άλλο δυναμικά παιχνίδια rondos και η προπόνηση έκλεισε με υποομαδική τακτική σε αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης. Ο Θύμιος Αργυρόπουλος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, ενώ ο Juan Alberto Larrea συνέχισε με ατομικό και θεραπεία. Ο Σταμόπουλος που αποκόμισε ένα χτύπημα από το φιλικό με την Καλαμάτα έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν επίσης οι Πλιάτσικας, Αραβίδης και Αποστολόπουλος. Η προπόνηση της Τρίτης (20/10) θα γίνει και πάλι στο προπονητικό κέντρο “Αλ. Σπανός”. #Panachaiki #pfc1891 #PanachaikiFamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panachaiki FC 1891 Official (@fcpanachaiki1891) στις

The post Αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαδόπουλος appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top