ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναστασιάδης για το τέλος της διακυβέρνησης: 'Ήρθα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος...'

Αναστασιάδης για το τέλος της διακυβέρνησης: 'Ήρθα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος...'

Απαντήσεις σε μια σειρά από θέματα που απασχολούν την Κύπρο τις τελευταίες βδομάδες, έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά από συνέντευξη του στο Sigma και τον Γιάννη Καρεκλά.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Αναστασιάδης ρωτήθηκε αν θα φύγει πλουσιότερος ή φτωχότερος από την διακυβέρνηση. Όπως ανέφερε, θα φύγει φτωχότερος, ενώ την ίδια στιγμή σημείωσε ότι 'πρόσφερα μια ζωή ολόκληρη να αγωνίζομαι για να δω τον τόπο μου να πηγαίνει καλύτερα'.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Αναστασιάδη:

'Ήρθα πλουσιότερος και θα φύγω φτωχότερος. Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να ελέγξουν τις εργασίες του πρώην δικηγορικού μου. Αν παρουσιάζουν αύξηση ή κάθετη μείωση. Συνεπώς, στο ερώτημα τι πρόσφερα και τι πήρα, πρόσφερα μια ζωή ολόκληρη στο να αγωνίζομαι για να δω τον τόπο μου να πηγαίνει καλύτερα. Πήρα ικανοποίηση από τις επιλογές του λαού και την επιβράβευση. Παρέλαβα ένα κράτος σε χρεοκοπία. Αν δεν είχαμε σωστή δημοσιονομική πολιτική δεν θα ήταν σε θέση το Κράτος να σώσει εργασίες (εννοούσε κατά την διάρκεια της πανδημίας). Δεν θα υπήρχε ΓεΣΥ. Που εκκρεμούσε δεκαετίες. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι πόσα εκκρεμούσαν ως υποσχέσεις. Για το θέμα διαφθοράς είμαι αποφασισμένος να προχωρήσω όσο είναι δυνατό σε συνεργασία με όλους'.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top