ΕΛΛΑΔΑ

Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Βαριές τιμωρίες για τους αιώνιους...

Η Euroleague ανακοίνωσε τις ποινές για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για όσα συνέβησαν στους τέταρτους προημιτελικούς απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα. Βαρύ πρόστιμο κι μια αγωνιστική κεκλεισμένων για τους «ερυθρόλευκους», ενώ το χέρι στην τσέπη θα βάλουν και οι «πράσινοι».

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 97.000 ευρώ για την είσοδο των οπαδών του στο παρκέ και τα καπνογόνα που άναψαν. Παράλληλα, η Euroleague κάνει λόγο για αποτυχία των προστατευτικών μέτρων από πλευράς Ολυμπιακού κι ενέργειες που έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όσων βρίσκονταν στο γήπεδο. Eπίσης, το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού για τη διοργάνωση (σ.σ. την επόμενη σεζόν) θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. 

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο που φτάνει συνολικά στα 30.000 ευρώ. Αναλυτικά, τα 15.000 αφορούν φωτοβολίδες και καπνογόνα, τα 10.000 για αντικείμενα που παρεμπόδιζαν τη δουλειά όσων βρίσκονταν στο παρκέ και τα 5.000 αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: www.sdna.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top