ΚΥΠΡΟΣ

Απόψε «κληρώνει» για Παναγιώτου...

Απόψε  «κληρώνει» για Παναγιώτου...

Την επόμενη σαιζόν ξεκινάει να κοιτάει και να προγραμματίζει η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και η βραδινή συνεδρία του συμβουλίου θα ασχοληθεί περί αυτού του ζητήματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρωινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του σωματείου, Ανδρέα Παρασκευά, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η βραδινή συνεδρία στην οποία αναμένεται να παραστεί και ο προπονητής της Σαλαμίνας, Νίκος Παναγιώτου.

 «Θα ξεκαθαρίσει το θέμα τελειωτικά στην αποψινή συνεδρία. Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε και τη νέα χρονιά με τον κύριο Παναγιώτου. Θα πρέπει να κουβεντιάσουμε γιατί με όλη αυτή την πίεση δεν είχαμε την απαιτούμενη επαφή. Το μυαλό μας ήταν πως θα σωθεί η ομάδα. Θα ακούσουμε τον προπονητή, θα μας ακούσει και αυτός. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα πουν τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου» ανέφερε στο Super Sport FM, o πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Ανδρέας Παρασκευά, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα της εκλογικής γενικής συνέλευσης ««Τις επόμενες μέρες, θα μας απασχολήσει το θέμα της γενικής συνέλευσης. Σήμερα λήγουν οι υποβολές υποψηφιοτήτων και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ενδιαφέρον.  Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 18:00.   Εμείς θα πάμε με εισήγηση για σύσταση εταιρείας».

Κληθείς να επεκταθεί περισσότερο στο θέμα της πρότασης σύστασης εταιρείας και στις αντιδράσεις που έχουν προκύψει παρατήρησε «Υπάρχουν αντιδράσεις αλλά και υποστηρικτές αυτής της πρότασης. Θα τους ακούσουμε όλους. Όσοι έχουν ενστάσεις, θα ήταν σωστό να μας φέρουν προτάσεις. Έχουμε κουραστεί να προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ομάδα με ένα χαμηλό προϋπολογισμό. Θα πρέπει να βρεθούν τρόποι για να αντεπεξέλθει το σωματείο και να ξεφύγει από τη μιζέρια».

Τέλος, ο Ανδρέας Παρασκευάς δεν άφησε ασχολίαστο και το όνομα του Ντιέγκο Λεόν που κάθε λίγο ακούγεται στα μετεγγραφικά παζάρια άλλων ομάδων «Κουβεντιάζουμε εδώ και αρκετό καιρό και υπάρχει έδαφος για να συνεχιστεί η συνεργασία. Στο οικονομικό δεν είναι μεγάλη η διαφορά και μπορεί να γεφυρωθεί. Μπορεί να υπάρχει θετική κατάληξη στο θέμα» επισήμανε ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση οι 6 εκ των 9 - Αρχίζει η διαδικασία για τον 10ο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκαν οι έξι από τους εννέα συλληφθέντες, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top