ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει νέο κέρδος ο Ερμής με «όπλο» τη «γρανιτένια» άμυνα του – Να αποδείξει η ΑΕΚ ότι το… «πάθημα» στο Παραλίμνι της έγινε «μάθημα»

Θέλει νέο κέρδος ο Ερμής με «όπλο» τη «γρανιτένια» άμυνα του – Να αποδείξει η ΑΕΚ ότι το… «πάθημα» στο Παραλίμνι της έγινε «μάθημα»

Ένα ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί το απόγευμα (24/10, 18:30) του Σαββάτου στο γήπεδο “Αμμόχωστος”, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Ο ανεβασμένος Ερμής θα υποδεχθεί την ΑΕΚ Λάρνακας, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έστω και ελαφρύ προβάδισμα για τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι όμως, με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο τους, παλεύουν όλα τα παιχνίδια, βελτιώθηκαν πάρα πολύ σε άμυνα και επίθεση, ανάκτησαν  τη χαμένη τους αυτοπεποίθηση και είναι αποφασισμένοι να κάνουν τη ζημιά και στην ΑΕΚ, έχοντας ως πρώτιστο στόχο τη νίκη που θα δώσει άλλο αέρα και δυναμική ενόψει της συνέχειας.

Ο έμπειρος Κύπριος τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει ιδιαίτερες “παρεμβάσεις” στο αρχικό σχήμα (εκτός αν υπάρχουν τραυματισμοί) αλλά και σε θέματα τακτικής, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, με στόχο να… “εγκλωβίσει” και την ΑΕΚ.

Στο αντίπαλο “στρατόπεδο”, η νίκη είναι μονόδρομος για να ανέβει η ομάδα της Λάρνακας στη 2η θέση και να περιμένει με… άνεση τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων της πρώτης εξάδας.

Χωρίς να υποτιμούν τον Ερμή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ γνωρίζουν πολύ καλά πως αν θέλουν να κυνηγήσουν με αξιώσεις το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, δεν επιτρέπεται να χάνουν βαθμούς σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, όπως συνέβη για παράδειγμα στο παιχνίδι με την ουραγό ΕΝΠ και αυτό το μήνυμα προσπαθεί να περάσει σε όλους τους παίκτες του ο Χουάν Καρίγιο, για να αγωνιστούν με το… “μαχαίρι στα δόντια” από το πρώτο λεπτό και να στείλουν το μήνυμα στους “φτεροπόδαρους”, πως δεν είναι διατεθειμένοι για απώλειες βαθμών.

Ο Ισπανός τεχνικός σχεδίασε το αγωνιστικό του πλάνο το οποίο ανέλυσε λεπτομερώς στους παίκτες του, δίνοντας έμφαση στους τρόπους που θα επιχειρήσουν να διασπάσουν τη… “γρανιτένια” αμυντική διάταξη της Αραδιππιώτικης ομάδας (σσ. δέχθηκε μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς με τον Νίκο Ανδρονίκου στον πάγκο), χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών που έμειναν εκτός αποστολής. Πρόκειται για τους Ακοράν, Μοϊσόφ, Πλάνας και Αναστασίου.

The post Θέλει νέο κέρδος ο Ερμής με «όπλο» τη «γρανιτένια» άμυνα του – Να αποδείξει η ΑΕΚ ότι το… «πάθημα» στο Παραλίμνι της έγινε «μάθημα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top