Μοιρασιά σε ένα ημίχρονο για Βάαλβαϊκ και Φέγενορντ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Μοιρασιά σε ένα ημίχρονο για Βάαλβαϊκ και Φέγενορντ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Βάαλβαϊκ – Φέγενορντ: 2-2
(Ενγκόνγκ 50′, Όλα Τζον 80′ – Γιόργκενσεν 62′, Χαπς 84′)
Ματσάρα και μοιρασιά για Βάαλβαϊκ και Φέγενορντ που με δύο γκολ η κάθε μία στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν ισόπαλες 2-2 έχοντας πολλές ευκαιρίες για ακόμα περισσότερα τέρματα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ενγκόνγκ στο 50′ και στο 62′ ο Γιόργκενσεν έφερε το ματς στα ίσα. Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών η Βάαλβαϊκ πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Όλα Τζον να κάνει το 2-1, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χαπς σκόραρε για τη Φέγενορντ κάνοντας το 2-2.
Πηγή: www.aek365.org

The post Μοιρασιά σε ένα ημίχρονο για Βάαλβαϊκ και Φέγενορντ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

ΠτΔ για διεργασίες στο Κυπριακό: «Οι ενέργειές μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας φέρνουν αποτέλεσμα»

Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να πράττουμε ό,τι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες προς την κατεύθυνση της επίλυσης του Κυπριακού, στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, ανέφερε το βράδυ της Παρασκευής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.