ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η πικρία για το «game over» στον Παναθηναϊκό και η επόμενη μέρα του Τσάβι Ρόκα

Η πικρία για το «game over» στον Παναθηναϊκό και η επόμενη μέρα του Τσάβι Ρόκα

Πώς υποδέχτηκε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» το απότομο τέλος της θητείας του στην Ελλάδα; Ποια θα΄ναι τα επόμενα βήματά του στο χώρο του ποδοσφαίρου; Το SDNA έκανε (ισπανικό) ρεπορτάζ κι έχει τις λεπτομέρειες…

Το ημερολόγιο έγραφε 22 Νοεμβρίου 2019, όταν η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωνε την πρόσληψη του Τσάβι Ρόκα στο πόστο του τεχνικού διευθυντή για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ωστόσο τα συμβόλαια των τεχνικών διευθυντών, είναι όπως και των προπονητών και υπάρχουν για να «σπάνε», όπως μας έχει διδάξει πολλάκις η ποδοσφαιρική ιστορία.

Ο σενιόρ – Ρόκα ένα μήνα πριν συμπληρώσει τον πρώτο χρόνο θητείας στο «τριφύλλι», είδε τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο να αποσύρει την εμπιστοσύνη απ΄το πρόσωπό του και να του δείχνει την πόρτα της εξόδου. That’s life.

Όσο για την επόμενη μέρα του άλλοτε κουμανταδόρου του Παναθηναϊκού; Δύο δρόμοι ξεπροβάλουν στον ορίζοντα.

Ο πρώτος σχετίζεται με την αναζήτηση νέας ομάδας και η συνέχιση της κυκλοφορίας με το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή.

Να θυμίσουμε πως πέρα από τους 11 μήνες της συνεργασίας με το «τριφύλλι», ο Ρόκα έχει στο βιογραφικό του και τις θητείες ως τεχνικός διευθυντής σε Σαμπαντέλ και ΑΕΚ Λάρνακας.

Παρεμπιπτόντως, έπειτα απ΄ το «game over» στην κυπριακή ομάδα , ακύρωσε προτάσεις ομάδων που θεωρούσε πως δεν τον κάλυπταν.

Όχι μόνο στο οικονομικό, αλλά και γενικότερα ως πρότζεκτ, χωρίς να δείξει ιδιαίτερη πρεμούρα να συνεχίσει να πορεύεται ως τεχνικός διευθυντής στον ποδοσφαιρικό χάρτη και έχοντας φτιάξει ένα καλό όνομα έπειτα από την επιτυχημένη θητεία στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο δεύτερος δρόμος είναι ο μανατζερικός.

Και έτσι ο Ρόκα αποφασίσει να τον ακολουθήσει, ασφαλώς και δεν θα είναι πρωτάρης.

Βλέπετε, έπειτα από την αποχώρησή του από την ΑΕΚ Λάρνακας υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του μανατζερικού ισπανικού γραφείου «Global ASSES», μέχρι ωσότου πέσει στο γραμματοκιβώτιό του η πρόταση του Παναθηναϊκού και αποφασίσει να έρθει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Μια φορά εκείνο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρς στην ισπανική πιάτσα των ατζέντηδων για τον Τσάβι Ρόκα, πέρα από την πικρία που διακατέχει για το πρόωρο κι άδοξο τέλος της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να δοθεί (όπως έχει να λέει στον περίγυρό του) μεγαλύτερη πίστωση χρόνου στο πρότζεκτ που έστησε, με έναν καινούργιο προπονητή και σε μια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, είναι και κάτι άλλο:

Σε αυτό το τάιμινγκ ο Ρόκα θα βάλει σε προτεραιότητα την συνεργασία με ένα ισπανικό κλαμπ κι όχι την…μεταγραφή σε ένα μανατζερικό γραφείο. Για να δούμε…

Πηγή: www.sdna.gr

The post Η πικρία για το «game over» στον Παναθηναϊκό και η επόμενη μέρα του Τσάβι Ρόκα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top