ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

ΦΟΝΟΣ - ΕΥΡΥΧΟΥ: Επτά χρόνια φυλάκισης στον 21χρονο που μαχαίρωσε τον συγκάτοικο του

Καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκισης από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας ο 21χρονος ο οποίος μαχαίρωσε τον 22χρονο συγκάτοικο του Amgain Bibek από το Νεπάλ.

Θυμίζουμε ότι ο φόνος διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης (05/05) στην Ευρύχου.

Γύρω στις 22.45μ.μ, (05/05), μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Ευρύχου, 21χρονος, ο οποίος ανέφερε, ότι μαχαίρωσε τον συγκάτοικό του, μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί του, στον χώρο όπου διαμένουν στο πιο πάνω χωριό.

Ο 21χρονος, παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του επίσης 21χρονου Νεπαλέζου φοιτητή με τον οποίο συγκατοικούσε, καθώς το θύμα της υπόθεσης δέχθηκε θανάσιμη μαχαιριά.   

 

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

Κυβερνητική πηγή: Η αλληλεγγύη προς την Κύπρο γίνεται «πυξίδα» για το μέλλον

'Εμπρακτη πράξη αλληλεγγύης η συνδρομή προς Κύπρο και η αλληλεγγύη τονίζει ανώτερη κυβερνητική πηγή, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν την Τετάρτη στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE