Σάλπισμα τίτλου με Ομόνοια!

Σάλπισμα τίτλου με Ομόνοια!

Ο τίτλος περνά αύριο από το ΓΣΠ για τη ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία θέλει να διατηρήσει το θετικό σερί φέτος με τους πράσινους και να πάει στο Τσίρειο με άλλον αέρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να περάσουν ακόμα ένα εμπόδιο και να «αγγίξουν» σχεδόν τον τίτλο. Άπαντες γνωρίζουν ότι το αυριανό ντέρμπι δεν έχει καμία σχέση με τα υπόλοιπα με την νίκη να είναι η μοναδική σκέψη. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γερμανός τεχνικός θα πραγματοποιήσει τη τελευταία προπόνηση σήμερα το απόγευμα ενώ στο τέλος της θα ανακοινωθεί και η αποστολή. Απών από το παιχνίδι του Σαββάτου θα είναι ο τιμωρημένος Λάνιγκ με τον Βινίσιους να παίρνει τη θέση του. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει επίσης και η κατάσταση της υγείας του Κίλιαν Σιέρινταν ο οποίος τις τελευταίες μέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE