ΚΥΠΡΟΣ

Μπήκε ο...μεγάλος μήνας, ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της ΑΕΛ!

Μπήκε ο...μεγάλος μήνας, ενθουσιασμός στο στρατόπεδο της ΑΕΛ!

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μαγιάτικο πανηγύρι της ΑΕΛ σήμερα Παρασκευή στο προαύλιο χώρο του κλειστού «Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού – Νίκος Σολομωνίδης».

Αρκετός κόσμος παρευρέθηκε σήμερα στο μαγιάτικο πανηγύρι που διοργάνωσε η ΑΕΛ. Ο μεγάλος μήνας για την ομάδα της Λεμεσού μπήκε και λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι της χρονιάς διοίκηση — τεχνική ηγεσία και κόσμος έγιναν μια γροθιά. 

Οι φίλοι της ΑΕΛ είχαν σήμερα την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ στον χώρο οι μικροί ΑΕΛίστες διασκέδασαν παίζοντας στα φουσκωτά. Στον χώρο υπήρχε επίσης ντι τζέι και φαγητό καθώς και προϊόντα από την μπουτίκ της ομάδας. 

Σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική ΑΕΛ βρέθηκε στο πανηγύρι (πλην των τραυματιών) και μαζί με τον προπονητή Χριστάκη Χριστόφόρου «έπιασαν» το μήνυμα νίκης από τους οπαδούς. 

Ο κόσμος ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν τα πάντα στον τελικό με τον ΑΠΟΕΛ και να φέρουν το πολυπόθητο τρόπαιο στη Λεμεσό. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top