Πήγε για το «μπαμ», αλλά…

Πήγε για το «μπαμ», αλλά…

​Ομάδα η οποία βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος πήγε να κάνει το κόλπο γκρόσο με ποδοσφαιριστή που κάνει εξαιρετική σεζόν και η οποία ανήκει επίσης σε ομάδα της πρώτης πεντάδας.

Η συγκεκριμένη ομάδα έκανε και επίσημη πρόταση στον ποδοσφαιριστή, όμως οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι την απέρριψε, αφού φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή λήγει στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν ανανέωσε.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο ποδοσφαιριστής, κόντρα στην ομάδα που τον θέλει διακαώς, έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια…

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE