LIFESTYLE

Ξέσπασε και την άκουσε όλο του Χόλυγουντ: «Οι γυναίκες πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για …»

Ξέσπασε και την άκουσε όλο του Χόλυγουντ:  «Οι γυναίκες πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για …»

Η σταρ που έγραψε ιστορία...

Το δρόμο που άνοιξε η Μέριλ Στριπ και η Πατρίσια Αρκέτ φαίνεται ότι ακολουθεί και η Κρίστεν Στιούαρτ και εξαπολύει μύδρους για τον σεξισμό που διακατέχει το Χόλιγουντ.

Η σταρ του Twilight που έγραψε ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κέρδισε το γαλλικό βραβείο César, μίλησε στο βρετανικό Harper's Bazaar και αναφέρθηκε στους διαχωρισμούς που γίνονται στα δύο φύλα. «Οι γυναίκες πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά για να ακουστούν! Είναι τρελό! Είναι και προσβλητικό και τρελό!».

Η Στιούαρτ δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες για τις προσωπικές της εμπειρίες, τουλάχιστον δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο γνωστό από τα αποσπάσματα που έχουν δημοσιευτεί μέχρι τώρα, καθώς ολόκληρη η συνέντευξη δεν είναι ακόμη διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι συμφωνεί με τη συνάδελφό της Κάρεϊ Μάλιγκαν, η οποία είχε δηλώσει πρόσφατα πως «όσον αφορά στους ενδιαφέροντες ρόλους που δίνονται στις γυναίκες, είναι ξεκάθαρα σεξιστικό το καθεστώς, αφού υπάρχει μεγάλη έλλειψη υλικού για ηθοποιούς.. γένους θηλυκού».

Η Μάλιγκαν είχε δηλώσει με αφορμή τη νέα της ταινία Suffragette -η οποία πραγματεύεται το δικαίωμα ψήφου των Βρετανίδων: «Το γεγονός και μόνο ότι μας πήρε 100 χρόνια για να πούμε γι’ αυτήν την ιστορία είναι από μόνο του εξαιρετικά αποκαλυπτικό… Αυτή είναι η ιστορία των ίσων δικαιωμάτων στη Βρετανία, και έχουν πίσω τους αγώνες χρόνων γυναικών που βασανίζονται, κακοποιούνται, και διώκονται, και ποτέ δεν είχε απασχολήσει τον κινηματογράφο. Είναι αντανάκλαση της νοοτροπίας στον κινηματογράφο και σημαίνει πολλά το γεγονός ότι μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί αυτή η ιστορία»..

Ξέσπασε κατά του σεξισμού στο Χόλιγουντ η Κρίστεν Στιούαρτ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top