ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μεγάλος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων- Νέο αρνητικό ρεκόρ

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μεγάλος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων- Νέο αρνητικό ρεκόρ

Ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας σχετικά με νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 την Πέμπτη 5/11.

 

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,756 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 233 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Πολύ μεγάλος ο αριθμός των νέων κρουσμάτων- Νέο αρνητικό ρεκόρ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE