ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Να πλησιάσουμε το καλύτερο μας επίπεδο-Ο κόσμος αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσπάθεια»

Δημητρίου: «Να πλησιάσουμε το καλύτερο μας επίπεδο-Ο κόσμος αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσπάθεια»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, έκανε δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, με αντίπαλο τη Γρανάδα.

Όλα όσα είπε: 

«Είναι ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλή παρουσία σε ένα πρωτάθλημα για πολλούς κορυφαίο στον κόσμο. Για να είναι ψηλά ανταγωνιστική και δυσκολοκατάβλητη, πάει να πει έχει γίνει μία πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη και οργανωμένη. Είναι μια πρόκληση για εμάς, να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Ανυπομονούμε να ζήσουμε και αυτό το παιχνίδι. Κάθε βραδιά στους ομίλους είναι ιστορικής σημασίας για την Ομόνοια. Είναι μια αρχή που θα μας βοηθήσει στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να πλησιάσουμε το καλύτερο μας δυνατό επίπεδο όσον αφορά την απόδοση και θα δούμε στο τέλος της ημέρας τι θα πάρουμε απ’ το παιχνίδι».

Αν είναι κακό το κλίμα μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα: «Δεν πιστεύουμε ότι έχει χαλάσει το κλίμα. Ίσως μια μερίδα του κόσμου να έχει εκφράσει κάποιες θέσεις αλλά δεν έχει χαλάσει το κλίμα. Ο κόσμος αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσπάθεια που γίνεται. Το γεγονός ότι είμαστε εδώ και μιλάμε πάει να πει ότι προηγήθηκε μια σπουδαία προσπάθεια. Πιστεύω είναι κάποιες ανησυχίες που εκφράζονται από μια μερίδα του κόσμου, τις οποίες ασφαλώς και λαμβάνουμε υπόψη. Αλλά είναι ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια, θα έρθουν και αποτελέσματα τα οποία δεν επιθυμείς. Και εκεί είναι που ξεχωρίζουν οι μεγάλες ομάδες, στον τρόπο που χειρίζονται αυτές τις συνθήκες και τις καταστάσεις».

The post Δημητρίου: «Να πλησιάσουμε το καλύτερο μας επίπεδο-Ο κόσμος αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσπάθεια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Moody’s: Αναβάθμισε τις προοπτικές της Κυπριακής Δημοκρατίας

Αναθεώρησε την προοπτική της κυπριακής Οικονομίας από σταθερή σε θετική, ο Οίκος Πιστοληπτικής Αξιολόγησης Moody’s, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την αξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας στις δύο βαθμίδες πάνω από την επενδυτική βαθμίδα, στο ‘Baa2’ δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top