ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ: «Ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα με Γρανάδα, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Μπεργκ: «Ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα με Γρανάδα, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

O Xένινγκ Μπεργκ έκανε δηλώσεις πριν την έναρξη του αγώνα ενάντια στη Γρανάδα για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναλυτικά:

«Όταν είσαι σε αυτό το επίπεδο δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό από δύσκολα παιχνίδια. Όπως το σημερινό και με τη PSV. Με την Αϊντχόφεν ήταν καλή η απόδοση μας αλλά δεν πήραμε κάτι. Σήμερα ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για το ότι η Γρανάδα δεν έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία: «Μπορεί να μην έχει εμπειρία Ευρώπης αλλά έχει τρομερή ποιότητα. Είναι σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Πέρσι είχε εξαιρετική παρουσία και φέτος είναι ανταγωνιστική και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το κίνητρο των παικτών: «Δεν περιμένουμε οτιδήποτε να μας δώσει το κίνητρο. Οι παίκτες μας σε κάθε παιχνίδι τα δίνουν όλα. Δεν θέλουν κάποιο κίνητρο. Δεν χρειάζεται άλλο κίνητρο από το να αγωνίζεσαι στην Ομόνοια».

Για την απουσίες των Ανδαλουσιανών: «Θεωρώ ότι δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο. Μπορεί να αλλάζουν πρόσωπα, όμως, το σύστημα τους είναι το ίδιο. Αναμένω μια καλή ομάδα σήμερα από Γρανάδα».

Για τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα και αν στερείτε αυτοπεποίθηση η Ομόνοια: «Δεν στερούμαστε αυτοπεποίθησης. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα».

The post Μπεργκ: «Ελπίζω να είναι διαφορετικά τα πράγματα με Γρανάδα, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top