Δήλωση του προέδρου για την επανασπορά του γηπέδου και πως είναι η επόμενη μέρα της χθεσινής νίκης

Δήλωση του προέδρου για την επανασπορά του γηπέδου και πως είναι η επόμενη μέρα της χθεσινής νίκης

Γραπτή δήλωση από τον πρόεδρο της ΑΕΖ, Στέλιο Χρίστου…

«Μετά το παιχνίδι της ομάδας μας με την Αναγέννηση Δερύνειας και συγκεκριμένα σήμερα τις πρωινές ώρες άρχισε η επανασπορά χορτοφύτευσης του Κοινοτικού Σταδίου Ζακακίου. Ευχαριστούμε τον κοινοτάρχη Ζακακίου, κύριο Αντρέα Δημητριάδη, που είναι δίπλα στην ομάδα μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι μας άφησε ικανοποιημένους η χθεσινή μας νίκη και μας δίνει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια».

The post Δήλωση του προέδρου για την επανασπορά του γηπέδου και πως είναι η επόμενη μέρα της χθεσινής νίκης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.