ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετεβίνος: «Σημαντικό το ματς με Εθνικό – Έμπειρος με μεγάλη προσωπικότητα ο Μακάρθι»

Πετεβίνος: «Σημαντικό το ματς με Εθνικό – Έμπειρος με μεγάλη προσωπικότητα ο Μακάρθι»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, είπε για τον Μικ Μακάρθι, τον νέο προπονητή της ομάδας, τον ματς με τον Εθνικό Άχνας, ενώ ξεκαθάρισε επίσης, πως ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τη διοίκηση Φοίβου Ερωτοκρίτου.

Αναλυτικά:

Για το ματς με Εθνικό: «Το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, δεν είναι κεκτημένο οποιοδήποτε ματς. Δεν έχουμε την καλύτερη παρουσία, είναι κακή η επίδοση σε συλλογή βαθμών. Είναι σημαντικό ματς για μας. Ποτέ το Δασάκι δεν ήταν φιλόξενη έδρα. Ο Εθνικός μπορεί να μην έχει σταθερότητα, όμως, έχει δείξει ότι έχει ποιότητα και επικίνδυνους παίκτες. Δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Θέλουμε ν’ αλλάξουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να αποδείξουμε στο γήπεδο… Το έχουμε πει πολλές φορές, δεν πάει άλλο. Με τον Απόλλωνα στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλοί, όμως, στην επανάληψη χάθηκε και αυτοπεποίθηση. Πρέπει ν’ αρχίσουν να έρχονται πλέον και τ’ αποτελέσματα διότι υπάρχει ποιότητα στην ομάδα».

Για τον Μικ Μακάρθι, νέο προπονητή της ομάδας: «Ευελπιστούμε ότι ο κ. Μακαρθι θα μας βοηθήσει να βρούμε το στοιχείο που μας λείπει ως ομάδα. Είμαστε μια διαφορετική ομάδα με πολλές προσθήκες, πρέπει να βρούμε τις λύσεις και την ιδανική σύνθεση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε. Ο κ. Μακάρθι είναι έμπειρος στο χώρο του ποδόσφαιρου είναι μια προσωπικότητα μεγάλη. Είναι άνθρωπος που έχει συγκεκριμένες ιδέες. Είχα την ευκαιρία να του πάρω του συνέντευξη που θα παρουσιαστεί στην Κυριακή. Η φιλοσοφία του είναι να κερδίζει, προπονητής με σκοπό που δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια. Στη θεωρία είναι εύκολο να το λες, πρέπει να το δούμε να εφαρμόζεται στην πράξη και σε βάθος χρόνου. Μίλησε με παραστατικό τρόπο και ασχολήθηκε και με την ψυχολογία των παικτών. Αυτό που του άρεσε με τον Απόλλωνα είναι το ότι προσπάθησαν και κατάφεραν και ισοφάρισαν. Ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τα πάντα στην καριέρα του με πολλές ομάδες αλλά και την Εθνική Ιρλανδίας».

Για τα αγωνιστική δεδομένα και τον Αρτούρ: «Ο Αρτούρ φοράει ειδική μάσκα, δεν συμμετείχε στις προπονήσεις, ακολούθησε το πρόγραμμα όμως, είναι θέμα πως νιώθει ο παίκτης αλλά και του προπονητή. Ο Ντε Βινσέντι έχει ακολουθήσει μεγάλο μέρος των προπονήσεων θεωρώ όμως, ότι δεν θα είναι επιλογή. Εκτός είναι ο Κλωναρίδης, ο οποίος έχει κάποιο μυϊκό πρόβλημα, μια φλεγμονή».

Κλείνοντας ξεκαθάρισε πως ο Πρόδρομος Πετρίδης δεν είχε ούτε έχει προβλήματα με την προηγούμενη διοίκηση του Φοίβου Ερωτοκρίτου: «Με αφορμή συγκεκριμένη αναφορά του προέδρου πρόσφατα στην Cablenet κάποιοι βρίσκουν την ευκαιρία να λένε ότι υπάρχει κάποια αντιπαλότητα με τον πρώην πρόεδρο της εταιρίας… Ο κ. Πετρίδης είχε πρόσφατα συνάντηση με τον κ. Ερωτοκρίτου ο οποίος του εξέφρασε ακριβώς αυτά που εννοούσε στην Cablenet και ταυτόχρονα τον σεβασμό για έναν ενεργό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ ο οποίος εκφράζει πάντα τις απόψεις, πάντα ενδιαφέρεται και είναι δίπλα στην ομάδα».

The post Πετεβίνος: «Σημαντικό το ματς με Εθνικό – Έμπειρος με μεγάλη προσωπικότητα ο Μακάρθι» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ στο πλευρό των Κυπρίων για λύση του Κυπριακού

«Η Ευρώπη θα στέκεται πάντα στο πλευρό σας για να λυθεί το Κυπριακό» αναφέρει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της προς τον κυπριακό λαό η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top