Πίστη και αποφασιστικότητα στον Εθνικό για βαθμολογικό κέρδος – Με την… αύρα του Μακάρθι για διπλό και ΡΙΣΤΑΡΤ ο ΑΠΟΕΛ

Πίστη και αποφασιστικότητα στον Εθνικό για βαθμολογικό κέρδος – Με την… αύρα του Μακάρθι για διπλό και ΡΙΣΤΑΡΤ ο ΑΠΟΕΛ

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (07/11, 20:00) στο Δασάκι, όπου ο Εθνικός Άχνας θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.

Αμφότεροι θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους, αν και οι γηπεδούχοι θα είναι ευχαριστημένοι και με την ισοπαλία, απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Η ομάδα της Άχνας η οποία βρίσκεται στη 12η θέση με μόλις πέντε βαθμούς, αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται μετά από τα κτυπήματα του κορωνοϊού που έκαναν τον σύλλογο άνω-κάτω, και κόντρα στον ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, μετά την ισοπαλία με τη Νέα Σαλαμίνα.

Αναμφίβολα η παρουσία ενός νέου προπονητή στον αντίπαλο πάγκο, αυξάνει το βαθμό δυσκολίας του αγώνα, όμως ο Εθνικός είναι αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να διαψεύσει τα προγνωστικά.

Την ομάδα θα κοουτσάρει ξανά ο υπηρεσιακός προπονητής, Μπόγιαν Μαρκόσκι, ο οποίος δούλεψε αρκετά και στο κομμάτι της ψυχολογίας και περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα στο γήπεδο, αντιμετωπίζοντας το ματς σαν “τελικό”.

Στην αντίπερα όχθη, τα πράγματα είναι πιο απλά, αφού η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ, που ψάχνει ένα αγωνιστικό “ξέσπασμα” που θα αποτελέσει την αφετηρία για να “χτίσει” ένα σερί νικών και να αναρριχηθεί στη βαθμολογία.

Βέβαια, στην παρούσα φάση μετράει η ουσία και έρχεται σε δεύτερη μοίρα η καλή εμφάνιση, όμως η παρουσία του Μικ Μακάρθι στον πάγκο, δημιουργεί προσδοκίες για το πολυπόθητο ριστάρτ που αναζητούν οι “γαλαζοκίτρινοι” εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Η 10η θέση με μόλις 9 βαθμούς και το -11 από την κορυφή, μοιάζει με… κακόγουστο αστείο, όμως είναι μία πικρή και πρωτόγνωρη πραγματικότητα που καλείται να διαχειριστεί ολόκληρος ο “οργανισμός” του ΑΠΟΕΛ.

Ειδικά το νέο αφεντικό του πάγκου, που έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για να αλλάξει άρδην το όλο σκηνικό στον “Αρχάγγελο” και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν αντίδραση, ποδοσφαιρικό εγωισμό και να δείξουν – επιτέλους – την ποιότητα τους, ούτως ώστε να δώσουν απαντήσεις πρώτα απ΄ όλα στους ίδιους τους, τους εαυτούς και να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ενόψει της συνέχειας, πως… «μηδένα προ του τέλους μακάριζε».

The post Πίστη και αποφασιστικότητα στον Εθνικό για βαθμολογικό κέρδος – Με την… αύρα του Μακάρθι για διπλό και ΡΙΣΤΑΡΤ ο ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE