ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κηδεία για τη Ρεάλ στο «Μεστάγια»

Κηδεία για τη Ρεάλ στο «Μεστάγια»

LALIGA-9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 4-1

Γήπεδο: Μεστάγια

Απίθανο κάζο για τη Ρεάλ στο «Μεστάγια», όπου έχασε με 4-1 από τη Βαλένθια κι ενώ είχε προηγηθεί.

Στο 13ο λεπτό ο Ντομενέκ έσωσε μετά από σουτ του Μόντριτς και στο 23’ ο Μπενζεμά με όμορφο σουτ έκανε το 0-1. Όμως στο 30’ η Βαλένθια κέρδισε πέναλτι, αρχικά ο Κουρτουά απέκρουσε την εκτέλεση του Σολέρ και ο Μούσα σκόραρε με τον ρέφερι να δίνει επανάληψη και τον Σολέρ να κάνει το 1-1.

Μάλιστα στο 36’ μετά από σουτ του Σολέρ η μπάλα κόντραρε στον Βάσκεθ και η πάλα  πέρασε τη γραμμή πριν ο Κουρτουά πει όχι, με το VΑR να μετρά το γκολ για το 2-1.

Στο 48ο λεπτό η Βαλένθια είχε δοκάρι σε σουτ του Κανγκ και στο 52 η Βαλένθια κέρδισε κι άλλο πέναλτι και ο Σολέρ έκανε το 3-1. Στο 56’ η άμυνα της Ρεάλ σταμάτησε τον Γκακγιά και στο 58’ ο Ντομενέκ είπε όχι σε σουτ του Ασένσιο αλλά στο 60’ ο Ράμος έκανε κι άλλο πέναλτι (χέρι) και ο Σολέρ έγραψε το 1-4 από τα 11 μέτρα.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντομενέκ, Γκάμπριελ, Γκιγιαμόν, Γκαγιά, Βας, Τσερίσεβ (77΄Λάτο), Σολέρ, Ράτσιτς, Μούσα (87’ Ζέισον), Λι Κανγκ Ιν (81’ Γκαμεϊρό), Γκόμες, Σομπρίνο (87’ Γκόμες)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Μαρσέλο, Βαράν, Βάσκεθ, Ίσκο (76’ Κρόος), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Ασένσιο (65’ Όντεγκααρντ), Βινίσιους (65’ Ροδρίγο), Μπενζεμά (76’ Ντίας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Κηδεία για τη Ρεάλ στο «Μεστάγια» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top