ΚΥΠΡΟΣ

Ο «ττέροριστ» ξανά στην ΑΕΚ!

Ο «ττέροριστ» ξανά στην ΑΕΚ!

Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας κάνουν λόγο για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Ράφικ Τζιμπούρ! Διαβάστε τις λεπτομέρειες...

Ο Αλγερινός επιθετικός του ΑΠΟΕΛ είναι σε δαιμονιώδη φόρμα τις τελευταίες αγωνιστικές και φυσικά αυτό δεν αφήνει αδιάφορη την ΑΕΚ η οποία θέλει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ με έναν επιθετικό «γνώστη» των αντίπαλων δικτύων. 

Ο Ράφικ εξέφρασε ουκ ολίγες φορές την επιθυμία να επιστρέψει στην Ένωση τονίζοντας χαρακτηριστικά «κάτι χρωστάω». Το συμβόλαιο του Τζιμπούρ λήγει το προσεχές καλοκαίρι με τους γαλαζοκίτρινους να πονοκεφαλιάζουν αφού είναι δεδομένο ότι θα αυξήσει τα θέλω του ενόψει της νέας σεζόν. 

Η ΑΕΚ λοιπόν η οποία είναι εδώ και καιρό στη αναζήτηση επιθετικού βλέπει την περίπτωση του Σα να δυσκολεύει μιας και η Λέγκια αξιώνει τον παίκτη με περισσότερα χρήματα απ΄όσα αυτή δίνει και στρέφεται ξανά στον Τζιμπούρ. 

Σε αυτό το σημείο να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ότι ο παίκτης βρέθηκε μια ανάσα από την Ένωση το καλοκαίρι ωστόσο τα λεφτά που του προσέφερε ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν πολύ πιο λίγα από αυτά του ΑΠΟΕΛ. Σαφώς και δεν τίθεται θέμα οικονομικού για την ΑΕΚ η οποία όντας καθαρή από τις αμαρτίες παλιών χρόνων και με την ισχυρή διοίκηση που έχει μπορεί ανά πάσα στιγμή να «κλέψει» τον Τζιμπούρ. 

Ο ίδιος πάντως με την απόδοση του στα τελευταία ματς στέλλει το μήνυμα ότι έχει βρει τον παλιό καλό τρομοκρατικό του ρυθμό, αυτόν που έκανε τους φίλους της ΑΕΚ να του κολλήσουν το συγκεκριμένο παρατσούκλι!

Αντρέας Ψάλτης 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top