Έκαναν πάρτι με χρυσά κουτάλια στο ΠΑΣΟΚ – Απόδειξη 20.000 ευρώ για κομμωτήριο

Έκαναν πάρτι με χρυσά κουτάλια στο ΠΑΣΟΚ – Απόδειξη 20.000 ευρώ για κομμωτήριο

Καταπέλτης είναι το πόρισμα των οικονομικών εισαγγελέων που ερευνούν το θέμα με τα ταμεία του κόμματος καθώς «καίει» όλες τις ηγεσίες που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

«Το σύνολο των ποσών για τα οποία δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και απόδειξη και εμφανίζονται ως έξοδα σε διάφορα “μπακαλόχαρτα” φτάνει τα 85.000.000 ευρώ. Μέχρι και παραστατικό για έξοδο 20.000 ευρώ για κομμωτήριο εμφανίζονται στα επίσημα βιβλία», αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Kontra News, σημειώνοντας:

«Την τιμητική τους έχουν η συντήρηση αυτοκινήτων, τα ταξίδια σε πολυτελή ξενοδοχεία του εξωτερικού, ενώ ένα τεράστιο ποσό εμφανίζεται ότι κάλυψε ανάγκες του γυμναστήριου που είχε κατασκευάσει ο Γ. Παπανδρέου στα γραφεία της Ιπποκράτους για προσωπική του χρήση. Χιλιάδες εγγραφές εμφανίζονται στα βιβλία χωρίς να συνοδεύονται από κανέναν παραστατικό, ενώ καταγράφονται και πληρωμές σε τρίτους χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια. Τις προσεχείς ημέρες οι αρμόδιοι εισαγγελείς αναμένεται να καλέσουν όλους όσους εμφανίζονται να έχουν πάρει χρήματα από τα τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ χωρίς να έχουν εκδώσει τιμολόγια και αποδείξεις».

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE