ΚΥΠΡΟΣ

AΠΟΕΛ vs Ομόνοια 3-2

AΠΟΕΛ vs Ομόνοια 3-2

strong>TEΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Νίκη τίτλου για τον ΑΠΟΕΛ! 

95’ Δύσκολα μπορεί κάτι να αλλάξει! 

strong>94’ ΓΚΟΛ 3-2: Γκολ τίτλου για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Τζιμπούρ σε μια κόντρα αντεπίθεση κάνει το 3-2 και με την προδιαγραφόμενη ήττα του ΑΠΟΕΛ. Ο Ρίισε έκανε την σέντρα και ο Αλγερινός νίκησε στον αέρα τον Λεάντρο.  
80’ Πάνω κάτω η μπάλα. 

62’ Τρελό ματς! 

strong>60’ ΓΚΟΛ 2-2: Η Ομόνοια έχασε να κάνει το 3-1 και το πλήρωσε. Ο Ρίισε έκανε το γύρισμα κι ο Αλεξάνδρου με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Παναγή. 

58’ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΠΟΕΛ με τον Χαραλαμπίδη. Παναγή κατεβάζει τα ρολά. 

strong>56’ ΓΚΟΛ 1-2: Μέσα σε δυο λεπτά κάνει την ολική ανατροπή για την Ομόνοια με τον Ασίς. Ο Καρλάο κάνει το τραγικό λάθος ο Ασίς κλέβει την μπάλα και μόνος στέλνει την μπάλα στα δίκτυα. 

strong>54’ ΓΚΟΛ 1-1: Η Ομόνοια ισοφαρίζει με τον Ασίς. Στην πλάτη της άμυνας ο Πορτογάλος είδε τον Χιώτη να βγαίνει μακριά από την εστία του και με πανέμορφη λόμπα στέλνει την μπάλα να αναπαυτεί στα δίκτυα. 

46’ Ο Καιάφας αλλάζει επιθετικό. Βγάζει τον Σκέμπρι και στην θέση του βάζει τον Ποτέ. 

strong>ΤΕΛΟΣ Α“ ΜΕΡΟΥΣ: 
45’ Σε κάθε φάση που σφυρίζει ο διαιτητής ο κόσμος της Ομόνοιας και Κώστας Καιάφας χειροκροτεί ειρωνικά.  

strong>37’ ΓΚΟΛ 1-0: Ο Ντε Βιντσέντι με εύστοχη εκτέλεση παίρνει προβάδισμα. Ο Αργεντινός στον πανηγυρισμό του πήρε την φανέλα  από τον πάγκο με τον αριθμό 78 και αφιέρωσε τον γκολ στον Πάρντο που ως γνωστό χάνει τη σεζόν λόγω τραυματισμούς. 

Ο εκνευρισμός των παιχτών έφερε αρκετές κίτρινες στους παίχτες. Ασίς και Σκέμπρι συμπλήρωσαν κάρτες. 

37’ Πέναλτι για τον ΑΠΟΕΛ. Ο διαιτητής δίνει πέναλτι σε χέρι του Φοφανά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντε Βιντσέντι έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως ακυρώθηκε καθότι ίσχυσε η εσχάτη των ποινών. Δύσκολη φάση. 

36’ Δοκάρι για τον ΑΠΟΕΛ με τον Μοράις με κεφαλιά. 

26’ Προφανώς ο Γεωργιανός κάτι είπε στον διαιτητή όταν δέχτηκε την πρώτη κίτρινη.   

25’ Κόκκινη και αλλάζουν τα αριθμητικά δεδομένα. Σε μια φάση που θα συζητηθεί  ο Λομπιανίτζε δέχεται δυο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εξέλιξη αυτή έφερε ένταση στις εξέδρες και στους πάγκους των δύο ομάδων. Εξω φρενών ο Καιάφας.   

23’ Ισορροπημένο ματς με τις δυο ομάδες να αναχαιτίζουν τα ατού η μία της άλλης. 

16’ Η Ομόνοια ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Καρλάο στον Σκέμπρι. Ο διαιτητής Αντώνης Χριστοδούλου ήταν κοντά και έδειξε όπως συνεχιστεί το παιχνίδι. Δύσκολη φάση όμως τα τηλεοπτικά ριπλέι τον δικαιώνουν αφού και οι δυο παίκτες τραβάνε ο ένας τον άλλο.

12΄  Ο ΑΠΟΕΛ απαντά στις ευκαιρίες σε κεφαλιά του Καρλάο. Ο Παναγή εντυπωσιακά έπεσε στην δεξιά του γωνιά και έδιωξε την μπάλα. 

6΄ Δοκάρι για την Ομόνοια με τον Γκουλόν! Ράμος εκτέλεσε το κόρνερ και ο υψηλόσωμος Γκουλόν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Χιώτη. 

strong>ΕΝΑΡΞΗ: Η Ομόνοια στην σέντρα...

strong>17:00 Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρινταν ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και τη θέση του πήρε ο Γκόμες! 

strong>16:59 Είσοδος των δύο ομάδων. Εξαιρετική ατμόσφαιρα στις εξέδρες!

strong>16:56 12 με 13 χιλιάδες ο κόσμος στο ΓΣΠ. Κατά συντριπτική πλειοψηφία περισσότερος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ όντας γηπεδούχος.  

strong>16:33 Μίνι έκπληξη από τον Τόρστεν Φινκ που προτίμησε στο αρχικό σχήμα τον Σέρινανταν παρότι καθ΄όλη την εβδομάδα αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα. Όχι με μία και δυο αλλά με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ παρέταξε την Ομόνοια ο  Κώστας Καϊάφας. Συγκεκριμένα, Ποτέ, Κιρμ, Φυλακτού και Δημητρίου έμειναν στον πάγκο και οι Φοφανά, Ράμος, Γκουλόν και Μαργκάσα πήραν θέση βασικού. 

strong>ΑΠΟΕΛ: Χιώτης, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Ρίσε, Μοράις, Nτε Βινσέντι, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Σέρινταν, Τζιμπούρ

strong>ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Λεάντρο, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Γκουλόν, Ασίς, Ράμος, Φοφανά, Σκέμπρι

strong>ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρίσε (4η) / Ράμος, Σκέμπρι (4η), Ασίς (6η)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Λομπιανίτζε (2η κίτρινη)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντώνης Χριστοδούλου 
ΒΟΗΘΟΙ: Μιχάλης Σωτηρίου - Χαράλαμπος Χαραλάμπους
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ: Αβραάμ Τσούκκας - Γεώργιος Νικολάου

a href="http://www.tothemaonline.com/themasports/cyprus/2015/05/02/omonoia-apoel,/" target="_blank">Δείτε σε γραφήματα τη μάχη αιωνίων επιθετικών!

strong>Στο όριο και πρέπει να προσέξουν: 

ΑΠΟΕΛ: Ντε Βινσέντι 7, Αμορίν 7, Σέρτζιο 5, Κακά 5, Καρλάο 3, Βινίσιους 3, Ρίσε 3, Αρτυματάς 3, Εφραίμ 3

ΟΜΟΝΟΙΑ: Λομπιανίτζε 5, Ασίς 5, Σκέμπρι 3, Ρόντρι 3, Ρούνιε 3

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top