ΚΥΠΡΟΣ: Όλα τα πιθανά σενάρια για το lockdown που έρχεται – Τα μέτρα που «κερδίζουν έδαφος»

ΚΥΠΡΟΣ: Όλα τα πιθανά σενάρια για το lockdown που έρχεται – Τα μέτρα που «κερδίζουν έδαφος»

Την Πέμπτη 12/11 αναμένεται να ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μέσω διαγγέλματός του τη νέα δέσμη σκληρών μέτρων, για αναχαίτιση της πανδημίας.

Προηγήθηκε η έκτακτη σύσκεψη που είχε συγκαλέσει με την επιδημιολογική ομάδα το βράδυ της Δευτέρας 9/11 καθώς και η συνάντησή του με τους Υπουργούς Οικονομίας, Εργασίας και Υγείας την Τρίτη 10/11.

Στο μυαλό του Νίκου Αναστασιάδη φαίνεται πως πλέον υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο διαχείρισης της κατάστασης το οποίο περιλαμβάνει νέα σκληρή μέτρα, ιδιαίτερα σε Λεμεσό και Πάφο.

Δείτε περισσότερα στο ThemaOnline

The post ΚΥΠΡΟΣ: Όλα τα πιθανά σενάρια για το lockdown που έρχεται – Τα μέτρα που «κερδίζουν έδαφος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE