ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σιαμπουλλής: «Υπάρχει θέμα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα»

Σιαμπουλλής: «Υπάρχει θέμα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα»

Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής, εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ, μιλώντας στον Super Sport Fm, αναφέρθηκε, μέσα σε άλλα, στο φιλικό με την Ελλάδα (16:45) αλλά και στα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά:

Αρχικά: «Είναι ένα φιλικό με ιδιαιτερότητες και κάτω από ειδικές συνθήκες λόγω και της πανδημίας. Είναι ένα φιλικό που προσφέρεται για τους προπονητές να κάνουν δοκιμές, να δουν παίκτες ενόψει των επίσημων αγώνων. Θα είναι χρήσιμο για τη δική μας Εθνική. Περιμένουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι, χωρίς το άγχος και την πίεση που έχει ένας επίσημος αγώνας. Δεν αδιαφορεί κανένας όμως για το αποτέλεσμα και περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πλάνο του Γιόχαν Βάλεμ: «Δεν ξέρω αν προπονητής θα προτιμούσε να έχει φιλικό παιχνίδι ή προπονήσεις, όμως είναι ένα τεστ που δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε. Καθορίζεται από την ΟΥΕΦΑ. Είναι αλήθεια ότι από το Σεπτέμβρη είναι βαρυφορτωμένο το πρόγραμμα, με πολλούς αγώνες και λίγες προπονήσεις κυρίως για μια ομάδα νέα όπως η δική μας. Κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Είναι ωφέλιμη από πολλές απόψεις η σημερινή αναμέτρηση, θα δούμε και ποιους παίκτες θα επιλέξει ο προπονητής. Χρειάζεται καλή διαχείριση του ράστερ και θα πρέπει να ληφθεί υπόψη πόσο επιβαρυμμένος είναι ο κάθε παίκτης. Είναι φιλικό και έχει το δικαίωμα έξι αλλαγών, είναι φυσιολογικό να ληφθούν υπόψη τα δεδομένα που συνδέουν τον κάθε παίκτη. Χωρίς να σημαίνει ότι αδιαφορούμε για το σημερινό αγώνα. Μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα μας και θα της δώσει ώθηση».

Για τα αγωνιστικά: «Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Και οι 23 παίκτες είναι διαθέσιμοι και αυτό είναι σημαντικό. Ευτυχώς δεν είχαμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τα τεστ κορωνοϊού. Ο Λαΐφης που βρέθηκε θετικός στον ιό στο Βέλγιο, θα γνωρίζουμε ίσως μετά τον αγώνα σήμερα εάν θα έρθει στην Κύπρο για τα επίσημα παιχνίδια. Θεωρούμε ότι είναι πιθανόν να καταφέρει να ενσωματωθεί με την αποστολή. Περιμένουμε, είναι θέμα που αφορά το Υπουργείο Υγείας και θέμα πρωτοκόλλου. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να δοθεί μια εξαίρεση με τον Λαΐφης γιατί πιθανόν να έγινε λάθος στο πρώτο του τεστ και γι’ αυτό μετά βγήκε αρνητικός σε δύο συνεχόμενα».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα: «Είναι και η παράδοση ένα κομμάτι που καθορίζει τι έγινε στο παρελθόν. Η τελευταία εμπειρία με την Ελλάδα ήταν για τα προκριματικά του 2018. Είναι διαφορετική και η Εθνική Ελλάδας από τότε. Ένα αποτέλεσμα θετικό αν έρθει θα είναι την κατάλληλη στιγμή… Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα, και όταν υπάρχουν συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα είναι ένα θέμα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα που δημιουργήσαμε τους προηγούμενους μήνες».

The post Σιαμπουλλής: «Υπάρχει θέμα με τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top