Η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ στον Μουρίνιο

Η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ στον Μουρίνιο

Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα τον Ζοσέ Μουρίνιο για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα της Τότεναμ με την Αντβέρπ για το Europa League.

Χωρίς τον Ζοσέ Μουρίνιο τον πάγκο της θα αγωνιστεί η Τότεναμ στο προσεχές παιχνίδι του Europa League απέναντι στην Αντβέρπο. Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τιμώρησε τον Πορτογάλο τεχνικό με ποινή αποκλεισμού ενός παιχνιδιού και τους Λονδρέζους με πρόστιμο 25.000 ευρώ για την καθυστερημένη έναρξη του αγώνα με την Αντβέρπ στο Βέλγιο.

Ο special one κρίθηκε ένοχος για αυτή την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία που είναι αμείλικτη σε τέτοιου είδους θέματα αποφάσισε να τιμωρήσει αυστηρά τον Πορτογάλο τεχνικό.

Πηγή: www.sdna.gr

The post Η τιμωρία της ΟΥΕΦΑ στον Μουρίνιο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

Ισχυρά ονόματα δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη για την Προεδρία της ΕΔΕΚ - Δείτε τη λίστα με τους 130

130 πρωτοκλασάτα στελέχη της ΕΔΕΚ, στηρίζουν την υποψηφιότητα Μορφάκη Σολομωνίδη, για την Προεδρία κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE