ΕΛΛΑΔΑ

Κρίνονται αρκετά για την παραμονή...

Κρίνονται αρκετά για την παραμονή...

Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα κάνει στο «Καραϊσκάκη» τη φιέστα για το 42ο πρωτάθλημα, επτά ομάδες θα παλεύουν για τη σωτηρία τους. Μάχη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τη 2η θέση, με oχτάδα απουσιών οι «πράσινοι».

Ακόμα ένας τίτλος στα χέρια των Πειραιωτών, που μετά τον αγώνα με την Καλλονή, θα κάνουν τη φιέστα για το φετινό πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία του συλλόγου. Την ίδια στιγμή ωστόσο η ομάδα της Μυτιλήνης θα ψάχνει τον ένα βαθμό που χρειάζεται για να κλειδώσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. 

Το ίδιο ωστόσο θέλει και η Κέρκυρα, που υποδέχεται τον... μισό Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο Νησί των Φαιάκων χωρίς τους Μπεργκ, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Λαγό, Νάνο, Δώνη και Μαυρία, αλλά θέλουν πάση θυσία το διπλό για να διατηρηθούν στη 2η θέση. Αυτό ωστόσο επιδιώκει κι ο ΠΑΟΚ, που έχει όμως πιο εύκολο έργο, αφού παίζει εντός έδρας με τον Λεβαδειακό. Χωρίς τρεις οι Βοιωτοί, που «καίγονται» για τους βαθμούς, μιας και βρίσκονται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. 

«Must win» παιχνίδι δίνει ο Ατρόμητος απέναντι στον Πανιώνιο, αφού με ενδεχόμενη νίκη θα σφραγίσει την παρουσία του στα πλέι οφ, από τη στιγμή που δεν αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους χρειάζονται δύο βαθμούς ακόμα για να σωθούν και μαθηματικά. Ματς-φωτιά στη Βέροια όπου η ομάδα της Ημαθίας υποδέχεται τον 15ο Πανθρακικό, βολεύεται και με ισοπαλία, όμως για τους Θρακιώτες κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης θα είναι σχεδόν καταστροφικό. 

Δείτε αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 

19:00 Ολυμπιακός-Κέρκυρα (NS 2)
19:00 Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (ΝS 3)
19:00 ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός (NS 4)
19:00 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης (NS 6)
19:00 Ατρόμητος-Πανιώνιος (NS 7)
19:00 Βέροια-Πανθρακικός (NS Extra 2)
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Εργοτέλης (NS 24)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top