Για το καλύτερο η Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Πορτογαλία, στο φινάλε της προκριματικής φάσης

Για το καλύτερο η Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Πορτογαλία, στο φινάλε της προκριματικής φάσης

Στο Estádio Municipal da Bela Vista ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21 η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων.

Ο αγώνας αφορά τον έβδομο όμιλο και το αποτέλεσμα του θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο για την τελική κατάταξη με τους Πορτογάλους να διεκδικούν την πρωτιά από τους Ολλανδούς, που προηγούνται αλλά εκκρεμεί το μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Τετάρτη στην Πορτογαλία.

Η Εθνική μας βρίσκεται στην Πορτογαλία για την καλύτερη δυνατή παρουσία και με το δεδομένο πως ο βαθμός δυσκολίας θα είναι υψηλός στο σημερινό φινάλε.

«Όλες αυτές τις ημέρες που βρισκόμαστε μαζί με τα παιδιά δουλέψαμε σκληρά για να παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα και γνωρίζοντας ασφαλώς τις δυσκολίες. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε διεκδικητικοί», το χαρακτητιστικό σχόλιο του Σάσα Γιοβάνοβιτς, που παρά την ακύρωση του επόμενου αγώνα στο Γιβραλτάρ διατηρεί την ίδια φιλοσοφία και τονίζει:

«Θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στην επόμενη διοργάνωση, αλλά και στους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν σε όλη αυτή στη διαδρομή της προκριματικής φάσης».

Ο κύκλος της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε χωρίς ουσιαστικά προβλήματα και σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Σάσα Γιοβάνοβιτς θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας μας.

Ο αποψινός αγώνας θα αρχίσει στις 21:30 και θα διαιτητεύσει ο Luca Barbeno (Σαν Μαρίνο).

Για τον όμιλο μας σήμερα το απόγευμα θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Ολλανδίας με τη Λευκορωσία.

Όλα τα αποτελέσματα που έφερε η Εθνική μας στην προκριματική φάση:

20.03.2019: Κύπρος – Γιβραλτάρ 1-0
06.09.2019: Νορβηγία – Κύπρος 2-1
09.09.2019: Ολλανδία – Κύπρος 5-1
15.10.2019: Κύπρος – Λευκορωσία 1-1
15.11.2019: Κύπρος – Νορβηγία 1-2
04.09.2020: Κύπρος – Πορτογαλία 0-4
09.10.2020: Λευκορωσία – Κύπρος 1-2
13.10.2020: Κύπρος – Ολλανδία 0-7

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΜΑΔΕΣ ΤΕΡΜ. Β
1. Ολλανδία 40-3 24
2. Πορτογαλία 25-7 21
3. Νορβηγία 14-16 10
4. Λευκορωσία 15-16 8
5. Κύπρος 7-22 7
6. Γιβραλτάρ 0-36 0

 

Πηγή: cfa.com.cy

The post Για το καλύτερο η Εθνική Ελπίδων απέναντι στην Πορτογαλία, στο φινάλε της προκριματικής φάσης appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE