ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Χαμός για ένα τεστ κορωνοϊού στη Λεμεσό – Εικόνες συνωστισμού έξω από χημείο

Χαμός για ένα τεστ κορωνοϊού στη Λεμεσό – Εικόνες συνωστισμού έξω από χημείο

Εικόνες συνωστισμού παρουσιάζει η Λεμεσός, αφού εκατοντάδες πολίτες τρέχουν να υποβληθούν στην απαραίτητη εξέταση, έτσι ώστε να μπορούν να μετακινηθούν εκτός πόλης τις επόμενες μέρες.

Την ίδια ώρα που αρκετοί πολίτες περιορίζονται και είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί, αυτή τη στιγμή λειτουργεί ένα χημείο στη Λεμεσό, στο οποίο όπως ήταν αναμενόμενο μαζεύτηκε πλήθος κόσμου.

Ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ στη Λεμεσό, Κώστας Κώστα, άσκησε κριτική στην Κυβέρνηση για την απόφασή της να λειτουργήσει μόνο ένα χημείο για ολόκληρη την επαρχία της Λεμεσού. 

Η ανάρτηση του Βουλευτή του ΑΚΕΛ:

«Σεβαστείτε λλίον τούντους ανθρώπους! Μα πόση αναλγησία; Ένα χημείο για μια ολάκερη Επαρχία; Να στέκονται για ώρες μες τον ήλιο εκατοντάδες συμπολίτες μας και να περιμένουν τι; Μια εξέταση για να μπορέσουν να δουλέψουν, να πάρουν ψωμί στις οικογένειες τους.. Εδώ και 9 μήνες, δεν φροντίσατε να γίνονται τα τεστ αυτά δωρεάν από το κράτος και όχι από ιδιωτες τους οποίους ο κόσμος, ακριβοπληρώνει μέσα σε τόσο δύσκολες οικονομικά συνθήκες.. και μην μου πείτε ότι τα τεστ αυτά είναι δωρεάν γιατι τα πληρώνει το κράτος από τα λεφτά των φορολογουμένων δηλαδή οι πολίτες και πάλι τα πληρώνουν.. κάποιοι εφκάλαν πολλά εκατομμύρια που τούντην ιστορία με την ανοχή σας.. τουλάχιστον μην παίζετε με την υπομονή του κόσμου, ο οποίος για δεύτερη φορά λόγω της δικής σας ανικανότητας, περνά οτι περνά και στη τεράστια του πλειοψηφία έχει πειθαρχήσει στα μέτρα.. Σεβαστείτε την αξιοπρέπεια τους!»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top