ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μήνυμα Πάπουτσου: «Αν κάποιος κάνει σοβαρό λάθος, να παίρνει την τιμωρία που του αξίζει, αλλά να μην…..»

Μήνυμα Πάπουτσου: «Αν κάποιος κάνει σοβαρό λάθος, να παίρνει την τιμωρία που του αξίζει, αλλά να μην…..»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου, Γιώργος Πάπουτσος, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για την απόδοση των διαιτητών μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε στο πρωτάθλημα με καλύτερη εικόνα και διάθεση. Η διαιτησία χρειάζεται στήριγμα και θα βαδίσει σε καλύτερες μέρες. Με προσεγμένους ορισμούς και στήριξη των υφιστάμενων διαιτητών, αλλά και ταλαντούχων διαιτητών που είναι στην Β’ κατηγορία, θα τα πάμε καλύτερα. Με 10 και 12 διαιτητές όμως, δεν βγαίνει πρωτάθλημα. Ο αριθμός των 16 είναι ο κατάλληλος. Πρέπει να προωθούνται οι διαιτητές που έχουν όρεξη να προσφέρουν και θέλουν το καλό όνομα του χώρου».

Για το αν έγιναν σε ορισμένα παιχνίδια σοβαρά λάθη, είπε: «Η επικοινωνία και οι καλύτερες σχέσεις δημιουργούν καλύτερα δεδομένα, δεν υπάρχει περίπτωση να εξαλειφθούν τα λάθη, πάντα θα γίνονται. Με την εισδοχή του VAR, ελπίζω να γίνονται λιγότερα λάθη. Αν κάποιος κάνει σοβαρό λάθος, να παίρνει την τιμωρία που του αξίζει, αλλά δεν πρέπει να μηδενίζουμε τα πάντα».

Για τις σχέσεις των διαιτητών: «Οι διαιτητές πρέπει να είναι μονιασμένοι, υπήρξαν προβλήματα και στο παρελθόν, όμως οι διαιτητές που αμφισβητήθηκαν πέρσι, κάνουν φέτος καλύτερες διαιτησίες και αποδίδουν καλύτερα».

Για τα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας: «Δεν υπήρξε και ούτε θα υπάρξει αντιπαράθεση με το φιλικό σωματείο της Νέας Σαλαμίνας, δεν θέλουμε να υπάρχουν παρατράγουδα με κανένα σωματείο, λάθη πάντα θα γίνονται».

Για τις προπονήσεις των διαιτητών λόγω κορωνοϊού: «Δεν μπορούν να προπονούνται μαζί όλοι οι διαιτητές Α’ κατηγορίας και ζητούμε χώρους και μειωμένη παρουσία διαιτητών σε γκρουπ για προπονήσεις, ώστε αν συμβεί κάτι, να μην υπάρχει πρόβλημα».

The post Μήνυμα Πάπουτσου: «Αν κάποιος κάνει σοβαρό λάθος, να παίρνει την τιμωρία που του αξίζει, αλλά να μην…..» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top