Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Στην έκδοση «κίτρινης» προειδοποίησης προχώρησε την Πέμπτη 19/11 το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες αφού οι προβλέψεις του Τμ. Μετεωρολογίας έκαναν λόγο για βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την «κίτρινη» προειδοποίηση, την 84η για τη φετινή χρονιά, μεμονωμένες καταιγίδες, συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης, δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Όπως αναφέρει ολειτουργός Ματθαιός Παπαδάκης που υπογράφει την προειδοποίηση αυτή τίθεται σε ισχύ από τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 19/11 και εκπνέει στις 16:00 της Παρασκευής 20/11.

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

ΠτΔ στο Bloomberg: «Η Κύπρος δεν εμπλέκεται στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή με κανέναν τρόπο»

Στη σημασία της αποκλιμάκωσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας, σε συνέντευξή του στο Bloomberg TV, την ανάγκη για συντονισμό της ΕΕ, χωρών της περιοχής αλλά και των ΗΠΑ για να επιτευχθεί διά της διπλωματικής οδού κατάπαυση του πυρός. Αν δεν υπάρξει αποκλιμάκωση, οι συνέπειες θα είναι σοβαρές, είπε, προτείνοντας, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός «συνασπισμού προθύμων» για να παρουσιαστεί ένα σχέδιο αποκλιμάκωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE