Έξι νοσηλευτές ανέλαβαν καθήκοντα στο νοσοκομείο αναφοράς - Aναπλήρωσαν τους επαγγελματίες υγείας που νόσησαν

Έξι νοσηλευτές ανέλαβαν καθήκοντα στο νοσοκομείο αναφοράς - Aναπλήρωσαν τους επαγγελματίες υγείας που νόσησαν

Έξι νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς, με σκοπό την προσωρινή αντικατάσταση των επαγγελματιών υγείας που εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοΐο.

Ο κατ΄ οίκον περιορισμός των νοσηλευτών δημιούργησε κενό στη λειτουργία του νοσηλευτηρίου, με αποτέλεσμα η διοίκηση να ζητήσει άμεση αντικατάσταση τους. Σύμφωνα με την επιστημονική διευθύντρια του νοσοκομείου, Αμαλία Χατζηγιάννη, το Υπουργείο Υγείας ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας έξι άτομα, από το Νοσοκομείο Λάρνακας.

«Ευτυχώς, η κατάσταση της υγείας των πέντε νοσηλευτών είναι καλή» αναφέρει η κ. Χατζηγιάννη, τονίζοντας πως τα τεστ που διενεργήθηκαν στο προσωπικό του νοσοκομείου ύστερα από τον εντοπισμό των θετικών κρουσμάτων εντός του νοσοκομείου, είναι αρνητικά.

ΑΠΟ  ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE