ΚΥΠΡΟΣ

Το νέο «κτύπημα» Παναγή

Το νέο «κτύπημα» Παναγή

Μετά από ένα διάστημα αρκετών βδομάδων εμφανίστηκε ο Μάριος Παναγή με νέες αναρτήσεις του στο facebook.

«Εδώ ο κόσμος χάνεται, φτώχια, ενεργεία και το μ...ι χτενίζεται. Είναι μια φράση που σε αντιπροσωπεύει κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και σου ταιριάζει γάντι τόσο για το θάρρος σου όσο και για τις πράξεις σου. Και απλά για να μην παρεξηγηθώ δεν έχει καμία σχέση με τον χθεσινό αγώνα η οποίες αποφάσεις με τη διαιτησία για τον απλό λόγο ότι δεν παρακολουθώ αγώνες. Έχει σχέση με το εν λόγω πρόσωπο και τα τόσα προβλήματα που έχει η κοινωνία μας , ο λαός μας και ασχολείται με τρίχες ο ηγέτης του μεγαλύτερου κόμματος στη Κύπρο. Απλά αποτελείς προσβολή για την κοινωνία μας και τη χώρα μας».

Στη συνέχεια της τοποθέτησης του ο Μάριος Παναγή και στη συζήτηση που προέκυψε με τον κόσμο που σχολίασε τα λόγια του έριξε και άλλες «μπηχτές».  Συγκεκριμένα, «Δεν χάθηκα, απλώς περιμένω -όπως μου είπαν- ότι οι έρευνες προχωρούν. Δεν έχω πρόβλημα να επανέλθω. Απλώς είδα ένα τουίτ του Αβέρωφ που κάνει μαγκιές αλλά δεν έχει τα @@ να απαντήσει σε απλά ερωτήματα. Αυτό είναι ένα τουίτ που στερείτε σοβαρότητας και οδηγά και τον κόσμο στη βία και στα επεισόδια. Από ένα άτομο δειλό, που δεν μπορείς να περιμένεις περισσότερα. Δεν θέλω να επεκταθώ στις πολιτικές του βρωμιές».

Ως τελευταία του τοποθέτηση προς το παρόν στάδιο «Φίλε μην τα βλέπεται όλα στραβά. Να βλέπετε αντικειμενικά. Ένας καφές δεν είναι κακό. Και δεν βλέπω κάτι κακό. Απλώς δεν μπορεί ένας ηλίθιος που πολιτεύτηκε να κάνει μαγκιές και να προκαλεί τον κόσμο. Δυστυχώς ο κόσμος πάει στο γήπεδο για να σκοτωθεί, και όχι για να δει ποδόσφαιρο. Και ένας ηλίθιος τους σπρώχνει προς τα εκεί».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top