ΚΥΠΡΟΣ

Ο Ονίλο μένει και... κανείς σίγουρος

Ο Ονίλο μένει και... κανείς σίγουρος

Για την τελευταία εμφάνιση του Ερμή Αραδίππου, το αποτέλεσμα που είχε καθώς και για τη συνέχεια και τον προγραμματισμό μίλησε τη Δευτέρα στο Super Sport FM ο πρόεδρος των «φτεροπόδαρων, Λούκας Φανιέρος.

Αρχικά, αναφέρθηκε για την Κυριακάτικη ισόπαλη αναμέτρηση με την Ανόρθωση λέγοντας «Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία για εμάς. Παρόλα αυτά έπρεπε να παίξουμε για το όνομα της ομάδας και αυτό κάναμε. Δεν γίνεται πάντα να κατηγορούμαστε για διάφορα πράγματα, αποδεικνύουμε ότι είμαστε μια ομάδα που δικαιούται να είναι στην 6αδα, δεν υστερεί σε τίποτα από άλλες ομάδες και αυτό θα φανεί και στην συνέχεια» είπε αρχικά» ενώ πρόσθεσε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος «Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος μας, έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια και θα παίξουμε για τον Ερμή».

Μπαίνοντας στα ζητήματα του προγραμματισμού και για το όνομα Ονίλο κατά το πόσο θα παραμείνει στο δυναμικό του Ερμή Αραδίππου, ο Λούκας Φανιέρος επισήμανε «Ο Ονίλο είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και θα μείνει εκεί στην κορυφή. Υπήρχε μια διαμάχη εντός της ομάδας, έκρινα ότι έπρεπε να φύγει κάποιος, αυτός ήταν ο Ιμπραίμι ο οποίος είχε διαφορές με τον Ονίλο και ο παίκτης επέστρεψε στα γκολ. Θα είναι στον Ερμή και τη νέα χρονιά. Θέλει να συνεχίσει στον Ερμή».

Για το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων παρατήρησε «Μιλάμε με τον Παουλίνιο, είναι ο πρώτος που ήρθε, θα μιλήσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές από το υφιστάμενο ρόστερ».

Κληθείς να επεκταθεί για την πρόσφατη τοποθέτηση του ότι ο Ερμής Αραδίππου συμφώνησε με οκτώ ποδοσφαιριστές για τη νέα σαιζόν, ο Λούκας Φανιέρος τόνισε ««Ναι όντως κλείσαμε 8 ποδοσφαιριστές, 4 από την Κύπρο και 4 από το εξωτερικό. Άλλες τρεις μεταγραφές θα γίνουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου σε περίπτωση που θα θέλουμε να διορθώσουμε κάτι».

Τέλος, για το θέμα Γιάννακη Οκκά και εάν θα παραμείνει στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας του Ερμή Αραδίππου ο ισχυρός άνδρας των «φτεροπόδαρων» αρκέστηκε στο να πει «Δεν είναι κανείς σίγουρος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top