ΚΥΠΡΟΣ

Χάνει τον Κάλβο, αναμονή για Λαϊφη και Μαϊσουράντζε…

Χάνει τον Κάλβο, αναμονή για Λαϊφη και Μαϊσουράντζε…

Οι πρώτες ιατρικές εξετάσεις που έχουν γίνει, ενώ εκκρεμούν και τα αποτελέσματα των MRI, που θα επισημοποιηθούν πιθανότατα την Τρίτη, αναφέρουν πως ο Κάλβο αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού που θα τον αφήσει εκτός πλάνων για το προσεχές ντέρμπι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.

  Δεν αποκλείεται, ο Κάλβο να χάσει και τα άλλα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που θα απομένουν μέχρι και το φινάλε του μαραθωνίου.

Επίσης, ο Λαϊφης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς προσαγωγούς και εάν αυτές δεν ξεπεραστούν τότε θα είναι και αυτός εκτός πλάνων για το Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ανόρθωσης με την Ομόνοια.  Βέβαια, δεν αποκλείεται ο Λαϊφης μέσα στα επόμενα 24ωρα να κάνει ταξίδι «αστραπή» στο Βέλγιο για να περάσει από εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Για το Μαϊσουράντζε οι πρώτες εξετάσεις που του έγιναν «φωτογραφίζουν» ότι δεν είναι κάτι το πολύ ανησυχητικό αν και ο παίκτης νιώθει πόνους.  Όπως και για τον Κάλβο έτσι και για το Μαϊσουράντζε τα αποτελέσματα των MRI θα δείξουν την όλη σοβαρότητα του προβλήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top