ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έ. ΓΙΟΛΙΤΗ: 'Ο Χρύσανθος με προσέγγισε μέσω social media' -Το Instagram και η κριτική που δέχθηκε -'Ο σεξισμός στην Κύπρο καλά κρατεί'

Έ. ΓΙΟΛΙΤΗ: 'Ο Χρύσανθος με προσέγγισε μέσω social media' -Το Instagram και η κριτική που δέχθηκε -'Ο σεξισμός στην Κύπρο καλά κρατεί'

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη, μιλώντας για τη ζωή της, για τη σχέση της με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αλλά και για τον Χρύσανθο Τσουρούλλη.

Η Έμιλυ Γιολίτη, έδωσε μια από τις λιγοστές συνεντεύξεις της στην τηλεόραση του ALPHA και στον Τάσο Τρύφωνος.

Η σχέση της με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη

Ερωτηθείς για το πως γνωρίστηκε με τον δημοσιογράφο Χρύσανθο Τσουρούλλη, απάντησε πως ο κ. Τσουρούλλης την προσέγγισε μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης. Ανέφερε πως της έστειλε μήνυμα, της ζήτησε να βγούνε, βγήκαν και δείπνο και έτσι ξεκίνησε η γνωριμία τους.

Ερωτηθείσα κατά πόσον τον γνώριζε, η κ. Γιολίτη απάντησε «μόλις που ήξερα ποιος ήταν», ενώ επισήμανε πως δεν έβλεπε το δελτίο ειδήσεων.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση τους, είπε πως συμβουλεύει ο ένας τον άλλον όταν ζητηθεί η άποψή τους, ενώ τον χαρακτήρισε ως μια «ήρεμη δύναμη».

Το Instagram και η κριτική που δέχθηκε

Σε ότι αφορά τη δράση της στο Instagram, η υπουργός Δικαιοσύνης ανέφερε πως τα «social media είναι πολύ σημαντικός τρόπος επικοινωνίας με φίλους και κοινό», ενώ υποστήριξε πως γι’ αυτήν έχει την χρήση ενός ημερολογίου, αντικαθιστά το άλμπουμ του σπιτιού της, ενώ υποστήριξε πως είναι και πηγή έμπνευσης γι’ αυτήν.

Απαντώντας για τις επιτυχίες της και την επαγγελματική της ανέλιξη, τόνισε ότι δούλεψε πάρα πολύ σκληρά και στο πανεπιστήμιο και μετέπειτα, ενώ πρόσθεσε πως όταν άνοιξε το δικηγορικό της γραφείο με τους δύο παιδικούς της φίλους, «νυχτοξημερωνόταν» στο γραφείο.

Η επαγγελματική της ανέλιξη και ο σεξισμός

Παράλληλα, είπε ότι εύχεται να είναι πρότυπο για τα νέα κορίτσια που βάζουν στόχους, επισημαίνοντας πως αν και η ίδια δεν θεωρεί πως δέχτηκε σεξιστικές επιθέσεις στη κριτική που δέχθηκε, «πιστεύει ότι ο σεξισμός στην Κύπρο καλά κρατεί».

Τέλος, είπε πως δεν είναι δουλειά κάποιου να κρίνει το πώς διασκεδάζει και το πως ντύνεται, επισημαίνοντας πως είναι και ή ίδια άνθρωπος με ανάγκες και προσωπική ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top