ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σύγκρινε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στην… Ευρώπη

Σύγκρινε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στην… Ευρώπη

Ο Παρασκευάς Χρίστου, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, μίλησε για το «αιώνιο» ντέρμπι, για το πρωτάθλημα, την ΑΕΚ του Σωφρόνη και όχι μόνο.

Διαβάστε: Παρασκευάς Χρίστου: Οι «αιώνιοι» της Λευκωσίας, η ΑΕΚ του Αυγουστή, η ΑΕΛ και ο… Μποτεάκ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας, και νυν μάνατζερ του Μποτεάκ, αναφέρθηκε επίσης και στο τριφύλλι, συγκρίνοντας το με τους γαλαζοκιτρίνους στην Ευρώπη, τονίζοντας πως οι «αιώνιοι» αντίπαλοι των πρασίνων, μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στην Ευρώπη και να πρωταγωνιστήσουν και στο πρωτάθλημα.

Η σχετική αναφορά του: 

«Έκανε περήφανο τον Ομονοιάτικο κόσμο με την πρόκριση της στους ομίλους, αλλά παράλληλα τον απογοήτευσε τελευταία με τα αποτελέσματα και την παρουσία της στο πρωτάθλημα. Δε γνωρίζω πιο είναι το πρόβλημα, αυτό το ξέρει ο προπονητής, όμως βάσει τα όσα βλέπουμε εγώ θα έλεγα πως την ομάδα που πέρσι είχε την κατοχή της μπάλας, με πλάνο στο παιχνίδι της και παίκτες που έβγαζαν αυτοματισμούς, φέτος δεν την βλέπω. Απέναντι σε κλειστές άμυνες κόντρα στις λεγόμενες μικρομεσαίες ομάδες δυσκολεύεται πολύ και σκόραρε μόλις ένα γκολ στα τελευταία μας. Αυτό προβληματίζει και πρέπει άπαντες στην ομάδα να βρουν άμεσα τη λύση. Δε συμφωνώ με όσα γράφονται και λέγονται για επηρεασμό εξαιτίας των συνεχόμενων παιχνιδιών, είναι δεδομένο να υπάρχει κάποια κούραση αλλά είναι θέμα που πρέπει να φτιαχτεί. Αυτό το είχαμε δει και με τον ΑΠΟΕΛ τα προηγούμενα χρόνια που είχε υποχρεώσεις σε Ευρώπη και πρωτάθλημα και μπορούσε να ανταπεξέλθει και έκανε καλή πορεία. Θα μπορούσε να είχε κάποια ανάκαμψη η Ομόνοια και ακόμη δεν την είδαμε. Θα μπορούσε ο προπονητής της ομόνοιας να αλλάξει παίκτες, όπως έκανε με την ΑΕΚ και οι μικροί έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτό το είδαμε σε 1-2 παιχνίδι και μετά δεν το ξανάδαμε. Σίγουρα ο προπονητής ξέρει καλύτερα πως να χειριστεί τα πράγματα. Ελπίζω σε κάποια φάση να ανακάμψει, έρχεται και η μετεγγραφική περίοδος και θεωρώ πως ξέρουν που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα».

The post Σύγκρινε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια στην… Ευρώπη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top