Και τώρα… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Και τώρα… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια διασταυρώνει τα ξίφη της με τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και ψάχνει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, μετά τις άσχημες εμφανίσεις των πρασίνων, γνωρίζει πολύ καλά πως ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανεβάσει την ψυχολογία και θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα.

Παρόλα αυτά, ο Νορβηγός κόουτς, επισήμανε πολλές φορές στη διάσκεψη τύπου, πως ο αγώνας πρωταθλήματος κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είναι πιο σημαντικός από τον αυριανό (2/12).

Το τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΓΣΠ.

Δείτε φωτογραφίες μέσα από την κάμερα του ΤhemaSports:

The post Και τώρα… ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE