ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στο γυναικείο ποδόσφαιρο – «Έσβησε» στα 28 της η Άννα Νικολάου

ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στο γυναικείο ποδόσφαιρο – «Έσβησε» στα 28 της η Άννα Νικολάου

Στο πένθος βυθίστηκε το Κυπριακό ποδόσφαιρο, αφού “έφυγε” από τη ζωή μόλις στα 28 της χρόνια, η ποδοσφαιρίστρια, Άννα Νικολάου.

Διαβάστε το σχετικό θέμα από την ιστοσελίδα www.ginekio.com:

«Θλίψη στο γυναικείο ποδόσφαιρο αφού έφυγε από τη ζωή η Άννα Νικολάου.

Η 28χρονη αγωνιζόταν στην ομάδα του Παραλιμνίου και αργότερα στην ΑΕΚ Κοκκινοχωριών και για 7 ολόκληρα χρόνια έδινε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της με την επάρατη νόσο.

Πάλεψε με νύχια και με δόντια όσο πιο σκληρά μπορούσε, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά την σκληρή μάχη που έδωσε.

Καλό παράδεισο, Άννα…».

The post ΚΥΠΡΟΣ: Πένθος στο γυναικείο ποδόσφαιρο – «Έσβησε» στα 28 της η Άννα Νικολάου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Video: Ικανοποίηση ΠτΔ για την ανατροπή στην υπόθεση Αϊκούτ - «Αυτή η πολιτική θα έπρεπε να ακολουθηθεί εδώ και πολλά χρόνια»

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ανατροπή που σημειώθηκε στην υπόθεση του σφετεριστή ελληνοκυπριακών περιουσιών Σίμον Αϊκούτ.