ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ – Όλες οι πληροφορίες – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ – Όλες οι πληροφορίες – ΒΙΝΤΕΟ

Από σήμερα 7 Δεκεμβρίου αρχίζει ο διαγωνισμός πρόσληψης Συμβασιούχων Οπλιτών στην Εθνική Φρουρά.

Όπως ανάφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερής οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 7 – 23 Δεκεμβρίου.

 Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους πρέπει να προσκομίζονται στα στρατιωτικά γραφεία σε όλες τις περιοχές της Κύπρου. Οι αιτητές είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους αντίγραφο ταυτότητας και αντίγραφο απολυτηρίου.

Όσο αφορά τις περιοχές που δεν υπάρχουν στρατιωτικά γραφεία, έχουν γίνει διευθετήσεις όπως οι αιτήσεις παραλαμβάνονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη και συγκεκριμένα αφορά τις περιοχές Παραλιμνίου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχού.

Μετά τις 23 Δεκεμβρίου όλοι οι αιτητές θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και μηνύματος για το επόμενο στάδιο της διαδικασίας που αφορά την υγειονομική εξέταση και αθλητική και στρατιωτική δοκιμασία.

Από τους αιτητές θα προσληφθούν οι πρώτοι 100 ή και λίγο περισσότεροι αναλόγως των αναγκών, σύμφωνα με τον κ. Πιερή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top