ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα 7 βλαστάρια της ΑΕΛ που πήραν… προαγωγή – Από τον Στραχίνια μέχρι τους 17χρονους!

Τα 7 βλαστάρια της ΑΕΛ που πήραν… προαγωγή – Από τον Στραχίνια μέχρι τους 17χρονους!

Η Ακαδημία της ΑΕΛ με ανάρτηση της αναφέρεται στους νεαρούς που πέρνουν ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά:

Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ηταν το περασμένο Σάββατο στην αποστολή της Α’ ομάδας, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και του πλούσιου ταλέντου που υπάρχει και αξιοποιείται.
Ο Στραχίνια Κέρκεζ έγραψε την 2η του συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα και 3η του συνολικά. Την 1η τους επίσημη συμμετοχή σημείωσαν επίσης οι Mιχάλης Κωνσταντινίδης, Κύπρος Νεοφύτου και Χαράλαμπος Μελαναρκίτης. Στον πάγκο ήταν επίσης, ο τερματοφύλακας Ανδρέας Κεραυνός και για πρώτη φορά οι 17χρόνοι Παναγιώτης Αντωνίου, Άδωνις Νικολεττιδης.
Είμαστε χαρούμενοι να βλέπουμε δικά μας παιδιά, να πλησιάζουν στην εκπλήρωση του ονείρου τους, να παίξουν στην Α΄ ομάδα και να παίρνουν τις ευκαιρίες τους, δικαιώνοντας τους εαυτούς τους αλλά και τους προπονητές τους που πίστεψαν στο ταλέντο και στις ικανότητες τους.

The post Τα 7 βλαστάρια της ΑΕΛ που πήραν… προαγωγή – Από τον Στραχίνια μέχρι τους 17χρονους! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top