KYΠΡΟΣ: Τρίτο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε λίγες μέρες – Έσβησε στην άσφαλτο ο Κώστας Μιχαήλ

KYΠΡΟΣ: Τρίτο θανατηφόρο ατύχημα μέσα σε λίγες μέρες – Έσβησε στην άσφαλτο ο Κώστας Μιχαήλ

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη σήμερα στην επαρχία Λάρνακας, έχασε τη ζωή του 78χρονος.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 12 σήμερα το μεσημέρι, ενώ  61χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Εξεγέρσεως στα Περβόλια, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Κώστας Μιχαήλ, από τα Περβόλια, ηλικίας 78 ετών.

Από τη σύγκρουση, το όχημα του 78χρονου ανατράπηκε σε παρακείμενο χωράφι και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 78χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE