ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Συννεφιά, ενδεχόμενο βροχών και χιονιών στο Τρόοδος - Ο καιρός για το Σ/κ

Τμ. Μετεωρολογίας: Συννεφιά, ενδεχόμενο βροχών και χιονιών στο Τρόοδος - Ο καιρός για το Σ/κ

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Παρασκευή ασθενής χαμηλή πίεση θα αρχίσει σταδιακά να επηρεάζει την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Σήμερα Πέμπτη (12/12), ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών κατά διαστήματα και παροδικής ελαφράς χιονόπτωσης ή χιονόνερου στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται τοπικά να παρατηρείται αραιή ομίχλη, η οποία ωστόσο σύντομα αναμένεται να διαλυθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει μερικώς συννεφιασμένος και κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια και στα ανατολικά, αναμένεται να πέσουν λίγες βροχές. Τοπικά, ενδέχεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νότιοι, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά παροδικά στα δυτικά και στα βόρεια παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών κατά διαστήματα ή και καταιγίδας, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών κατά διαστήματα ή και καταιγίδας, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, παραμένοντας πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως από αργά το απόγευμα και μετά καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top