ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανούριος: «Με το VAR απαγορεύονται τα λάθη»

Φανούριος: «Με το VAR απαγορεύονται τα λάθη»

Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, με δηλώσεις του στον Super Sport Fm, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως με το VAR απαγορεύονται τα λάθη από τους διαιτητές.

Οι τοποθετήσεις του: 

Για το παιχνίδι με τη Δόξα και πως ολοκληρώθηκε η προετοιμασία: «Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε στην παρουσία του προέδρου. Είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό για εμάς παραδοσιακά και τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα δείχνουν ότι δεν θα υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα πρέπει να μοχθήσουμε στο Μακάρειο για να καταφέρουμε να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης».

Τι θα πρέπει να κάνει ο Απόλλωνας: «Γνωρίζουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι είναι ανταγωνιστικοί. Αυτό το οποίο πρέπει να έχουμε κατανοούμε είναι ότι θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, με πάθος και συγκέντρωση, να περιορίσουμε τα νεκρά μας διαστήματα και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Σεβόμαστε την Δόξα αλλά πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Πόσο θα βοηθήσει το καλό παιχνίδι κόντρα στην ΕΝΠ: «Το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δείχνεις αντίδραση. Ο Απόλλωνας έχει ποιότητα, βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι και πρέπει να πάμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Αν θα είναι στην αποστολή ο Λάρσον: «Θεωρώ ότι θα είναι δύσκολο να είναι στην αποστολή. Προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος. Είναι στον δρόμο της επιστροφής και είναι σημαντικό για εμάς καθώς ξοδέψαμε αρκετά χρήματα γι’ αυτόν και υπάρχει πίστη προς το πρόσωπο του ότι θα μας βοηθήσει».

Για τον Αγκίρε: «Ο Αγκίρε είναι εκτός και θα μπει από βδομάδας κανονικά. Από βδομάδας θα μπει και ο Κατελάρης».

Για το VAR: «Είναι σημαντική εξέλιξη, πολύ καλή κίνηση από την ΚΟΠ έστω και δαπανηρή. Η απαξίωση από το φίλαθλο κοινό ήταν αυτή που πλήγωσε περισσότερο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Είναι ένα βήμα προς την εξάλειψη της προκατάληψης και υποσυνείδητα και οι ομάδες θα προετοιμάζονται γνωρίζοντας ότι θα λάβουν εντός γηπέδου ότι δώσουν. Κανείς δεν θα μπορέσει να παραποιήσει γεγονότα για να τους στερήσει αυτά που δικαιούνταν. Με την κίνηση αυτή απαγορεύονται τα λάθη, θα περιοριστούν τα λάθη».

Για την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με ΑΠΟΕΛ: «Δεν μπορούμε να πούμε οτιδήποτε. Σεβόμαστε την ΚΟΠ και το πρωτόκολλο. Είναι λυπηρό. Αυτή την φορά έπαιξε άσχημο παιχνίδι η μοίρα στο ΑΠΟΕΛ. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας, ταχεία ανάρρωση σε όλους και θα έρθει η ώρα που θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Όλος ο κόσμος να είναι καλά και να ξεφύγουμε από όλο αυτό το συντομότερο».

The post Φανούριος: «Με το VAR απαγορεύονται τα λάθη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφία

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές το μεσημέρι της Τρίτης (23/04, μετά από απόπειρα φόνου στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top