ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σέχου: «Καλή εμπειρία οι όμιλοι – Να δείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους»

Σέχου: «Καλή εμπειρία οι όμιλοι – Να δείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Philips Stadion ανάμεσα στην PSV Αϊντχόφεν και την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Αμπντουλαχί Σέχου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, αλλά κάναμε κάποια καλά πράγματα στο παιχνίδι. Μέχρι το 2-0 είχαμε ευκαιρίες για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όταν κάνεις λάθη και ειδικά σε αυτό το επίπεδο, τα πληρώνεις.

Δεν είμαστε χαρούμενο για το σκορ, αλλά η εμφάνιση μας ήταν καλή. Χάσαμε τη συγκέντρωση μας στα τελευταία λεπτά και δεν θεωρώ ότι αποτελεί δικαιολογία το χαμένο πέναλτι, σε όλους μπορεί να συμβεί.

Ήταν μία καλή εμπειρία το να παίξουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στις εγχώριες διοργανώσεις, να δείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους».

The post Σέχου: «Καλή εμπειρία οι όμιλοι – Να δείξουμε ότι είμαστε οι πρωταθλητές και να κερδίσουμε και τους δύο τίτλους» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top